Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, March 23, 2013

Sanah Helwah Kina ^_^


Salam ukhuwah semua...Tak perasan plak M ari ni besday salah sorang GSF..Sapa tu?
Ha! Hari ni besday  Kina @ Kinara Kinatara @ Nama sebenaqnya Rabiatul Adawiyah..


To Kina, Kak M doakan semoga:

Di panjangkan usia
Di Murahkan rezeki dan success dalam bisnes
Bahagia bersama keluarga tersayang
Berjaya dalam apa jua bidang yang Kina ceburi


Wassalam

p/s: jenguk2 la blog Kina sebab Kina ni ada wat bisnes jual tudung yang cantik2 tau..




14 jejari yang tajam menaip:

Tihara said...

happy birthday kina :)

Hatimi Tahirruddin said...

happy birthday kina... :)

Mrs Velentine said...

selamat hari jadi kina

Cik Nur™ said...

Happy Birthday Kina...!

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday kina :-)

aTieYusof Family said...

Happy Birthday Kina..
moga sentiasa diberkati Allah..amin! :)

are_lin@yu said...

selamat hari lahir buat kina ;-)

Cik Aini said...

hepi belated besday kina..

dtg jenguk akak di mlm hari sebelum pengsann.hahaha

Deqla Manjew said...

HBB kina.... lom up entri lg ni..huhu

lelamaisara said...

happy birthday kina..:)

kinara kinatara said...

terharunya...terima kasih kak atas entrynya....dan terima kasih jugak untuk semua yang wish..:)

intanfirdaus247 said...

Happy belated birthday buat adik comel Kina..:))

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HBB Kina

9n0L4 said...

bagus kak m. on time je befday entry. :)