Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, March 24, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Sebagai tanda sokongan M pada blogger Otai iaitu Mak Dara, M turut menjoinkan diri dalam GA ni.. Jom kengkawan kita join ramai2 bagi memeriahkan GA Mak Dara...Cepat join tau takut Mak Dara meroyanzz nanti kan susah..muahahaha.
Klik banner ni untuk join GA mabeles Mak Dara

Senarai Penaja:

27 jejari yang tajam menaip:

Mrs Velentine said...

salam kak..good luck..songgah dr GA sama..done british

Mia Kassim said...

Saya pun join....Good luck !! :D

P#eoniX said...

hope you r lucky one...gud luck!!!heheheh...

TiranaAduka said...

ramai juga yg join.ta dah tgok kat byak blog

P/s status gelihati x berubah.kalau masukkan adsense. Dua tahun lepas berubh.tapi kini ok je. Try la m..
Reg acct bru..slow2 layan santai2.nanti ta bantu.

TiranaAduka said...

x dpt la.ta blik naik triumph kosong je ni.

Cik Nur™ said...

semoga berjaya kak M.. :)

IntaNBerliaN said...

done white.my

IntaNBerliaN said...

nanti nak join gak la :-)

aTieYusof Family said...

Selamat bersegmen..
Good Luck...:)

are_lin@yu said...

wahh rmai penaja..gudluck k.m ;-)

Kesuma Angsana said...

gd luck yer m!

adzairdawati makdara said...

terima kasih M!!!!! kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

fieda said...

good luck M..

eita said...

leh lah nak join nanti

Cik Aini said...

wish u luck akak :)

Deqla Manjew said...

ehh deqla ditagged? hurm.. ssh sikit kot kalo blog domain ni..huhuhu...apapun, good luck utk M..

lelamaisara said...

good luck lagi kak M...:)

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Cik Nur™ said...

Semoga berjaya kaka M...

intanfirdaus247 said...

Good luck untuk M ya..:)) kak intan dua tiga menjak n malas nak join GA..mood ke london..heheh

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak

Zaharah Jamilah said...

assalamualaikum
sy menang GA ni..

http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky_2.html

hdiah sy di taja si mata tajam :)

Diari Si Froggie said...

Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

Diera Tekikushika said...

segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)