Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, March 09, 2013

5th Anniversary Mini GA


Klik header cute Pink Ummi kat bawah ni kalau nak join ^_^


Hadiah yang bakal dimenangi :

Tempat pertama : Cardigan labuh + Sehelai Tudung 
Tempat kedua : Sehelai tudung + Kerongsang
Tempat ketiga : Inner neck + Kerongsang

3 pemenang saguhati

Kerongsang x 3 orang pemenang

 Tamat: 31 Mac 2013

Wassalam





18 jejari yang tajam menaip:

Tihara said...

good luck M :)

Jemarisuri said...

gud luck M...js nk join jugak lah..tp tu la kan jarang plak bertuah kalau js ni...hihi

Cinta Misteri said...

goodluck yea M

jaakechik said...

selamat bersegmen kak M...gud luck!

jaakechik said...

selamat bersegmen kak M...gud luck!

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen Kak M..good luck

kinara kinatara said...

hadiah yang menarik..kina pom nak join jugak lah nanti..:)

eita said...

gd luck...

aTieYusof Family said...

Good Luck M..
ada juga join GA ni..:)

Cik Nur™ said...

Semoga berjaya Kak M.. :)

BaNu Syah said...

good luck yer

Remy hazza said...

selamat bersegmen kak M

Cik Aini said...

gud luck sis :)

Shida Radzuan said...

gudluck kak M :)

Deqla manjew said...

best of luck M! =)

Mimi Azirah said...

thanks join...gud luck

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak

deno said...

dneo dari segmen yg sama...!:)