Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, March 27, 2013

LIMA 2013: Pameran Tentera Laut DiRaja Malaysia


Tengahari kemarin, M ngan My Hubby & Khalish jejalan tengok LIMA 2013... Kalau hangpa nak tau LIMA 2013 dah start dari 26 Mac sampai la 30 Mac ni...Sebagai penduduk Langkawi bumi bertuah ni, kami tak lepaskan peluang nak tengok pameran dan pertujukan yang diadakan pada tahun ni..

Khalish pun eksaited nak tengok pameran dan pertujukan LIMA tahun ni sebab dia dah besaq 
berbanding 2 tahun lepas, takut2 ja bila dengaq deruman enjin jet yang berterbangan di angkasa..

Layan ja la pict2 yang M snap2 masa pi tengok pameran LIMA 2013 kat Tanjung Malai @ lebih dikenali sebagai Awana Porto Malai...Nanti M sambung pertunjukan aerospace di next entry plak hokayyss. Risau plak ada yg termuntah pelangi sebab muak tengok banyak gambaq ni..

Tak menahan tengok muka Khalish ngan Abah dia dok bergambaq tengah panas terik tu..mata sampai tak bleh nak buka..hik hik hik..Encik2 pilot pun semuanya sporting bila diajak bergambaq ^_^ tabik spring untuk Royal Malaysian Navy yang sentiasa setia menjaga keamanan negara kita...


Sesapa yang tak pi lagi tu, jangan la lepaskan peluang keemasan ni yek..Rugi tau..Jenuh nak tunggu dua tahun kemudian plak lepas ni..
Wassalam

34 jejari yang tajam menaip:

syiela said...

bestnya khalish...

akak ni nk bawa anak berjalan pun tak jadi... payah ngan si kembar tu

Situs Top Info said...

kunjungan perdana gan..
jika berkenan saya menganjak agan untuk saling follow..

Aety Hassan said...

bestnya... klau AT dekat, mmg dah p nih... huhu ^_^

eima said...

lama tak pi ... kecik2 dulu je ...


pi la jumpa Mrs.k die jd urusetia tu ...hihi

izan mama mia said...

wah...akak tak pernah g LIMA tuu..

Deqla Manjew said...

wahh syoknye... cantik la gmbr M tu.. sweetnyeeeeee.....

Ratu Hatiku said...

bestnya.....ntah bila la dpt merasa ke LIMA tu agknya..uhuhu

Norhaizan hakim said...

Eh tak tau pulak SM tinggal kat PL..seronoknya..bila agaknya KZ akan sampai ke sana.

Acik Erna said...

Assalam M acik lom penah pegi masa lima.

Chic Na said...

kalau dekat dah lama pegi kak. huhu..

Yumida Huda said...

sronok khalish jenjalan
posa sana sini
cantik bj sis m pakai

umi alya said...

sweeetttttttttt..

the malay male said...

jauh

Jemarisuri said...

bestnye..teringin nk tengok..hihi

Karukord jagau said...

kalau dekat ..saya mmg pegi nii

eita said...

nak pergi jauh..tengok kat sini je lah...

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya...untung m duk dekat...senang pi..

Cinta Misteri said...

pakkallllaaaahhhh jauh naaaa.... CiM penah gi LIMA tak ingat thn bila. tp skang msti lg hapening kannn

Cik Nur™ said...

seronoknya khalish...!

tak takut pula dia bergambar dengan org yg mcm rumpai laut tu....

hihih

Hatimi Tahirruddin said...

mmg best kalau dapat peluang pg LIMA ni...

PS: ingatkan khalish malu...rupanya tak tahan silau ye...hihi

Nastyna said...

So lucky hari2 boleh pi lagu ni. Kalau jet duk menderum2 atas kepala macam takut jugak I ni.

fieda said...

best la dapat abadikan memori..

~ayusleeping~ said...

best jugak gi pameran tentera ek..

aTieYusof Family said...

Teringin nya nak pegi LIMA Langkawi ni..tapi blm ada rezeki nak kesana.
best je acara2 nya bila tgk kat tv..Gambar M dgn sniper tu comel je..:)

Mrs Velentine said...

bestnya,..kak M tak gemuk pun kuyuslah..cantik...kalau dekat kan best

mama3heroo said...

bestnyer..lum sampai lg kt langkawi ni

nanieybarnieylurviey said...

Cntiknye kak M!!!!!!!! :) ;)

wan nurul hezrina abd halim said...

LAWA TUDUNG M PAKAI BERWARNA WARNI..NAMPAK LEBIH AWET MUDA GITU=)HEHE

QasehnyaRania said...

bestnya M. dapat tgk live ;)

QasehnyaRania said...

dapat tgk live best la.. ciksu jauh pulak nk p

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kalau pameran navy ni wani tgk kt lumut jer dulu hihi

jaakechik said...

next LIMA nanti jaa nak gi kot... HEHEHHEE...

Cik Aini said...

peewwitttt..
comeii ja dua beranak berposing.hehehe

9n0L4 said...

amek berkat nak jadi pilot ni kot ehhh. hee.