Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, August 24, 2012

Aksi Khalish Di Hari Raya- Part 1


Salam Syawal semua...Sat saja rasanya masa ni berlalu, dah hampir seminggu kita beraya..Tapi yang pastinya, mood beraya tu mesti dok ada lagi  kan... Masih banyak lagi undangan rumah terbuka sana sini kan....Masih lagi dalam entry mood beraya, kali ni M nak share beberapa pict aksi2 Khalish di hari raya ni...Jom layanssss ^_^


Control macho la tu

Amboi gelak besaq dia na...

Ha tu dia dah terlebih happy la pulak..hi hi..


Memang geram betoi masa M nak snap pict Khalish ni..Banyak pict asyik nak tayang lidah dia saja..hi hi.. Nanti M sambung another picts kat next entry plak na...

Wassalam

12 jejari yang tajam menaip:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gigi cantik :)

Tihara said...

shomel dia senyummm...

**kenapa cursor berbunga ni susah nak klik masa nak komen...harap org lain tkde problem yg sama..just inform je ye :)

C'Jai said...

Wah.. Khalish..hepinya sambut raya... Raya kat mana tuuuu?

Cendol said...

haha comel dia gelak.

etuza said...

wah happy di hari raya lah adik kita tu...apapun senyumlah dengan ikhlas ..sportinglah tu khalish

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hambuih2 .. senyum nampak gigi yaaaaaaaaaa

Cik Nur said...

manisnya senyuman khalishh.. :)

Chic Na said...

cik na datang beraya ni. ada orang tak? hihi.. byk lg kuih raya kak?

khalish malu2 meow ni. hehe..

Wanieys said...

kemain hepy lagi dia yer...banyak dpt duit raya kot hikhikhik

Deqla manjew said...

amboiii... happy dpt wet raya la tu...

9n0L4 said...

sebijik mcm muke M lah. ;)

Che Rosliza Che mat said...

apa yg happy sangat tue...khalish..