Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, August 25, 2012

Segmen : JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN !



Rasanya dah lama tak join segmen..so ari ni teringin plak nak join segmen Izzah..Jom Join ramai2..
Klik banner tu yek..

Follower blog Mai Nak Cerita : 479

47 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

selamat bersegmen M.. :)

\\ Izzah // said...

timekasih join , kak ! ^_^

Dkna Abza said...

Selamat hari raya.

Cinta Misteri said...

Selamat ber segmen M...

Iwan said...

Salam kunjungan dan salam perkenalan dari segmen yang sama, saya dah follow. trimas
http://earlcarl13.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

C'Jai said...

teringin juga nak join rasenya..

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana datang singgah dari segmen yang sama ;) jemput folo hana. nanti hana folo balik taw ;)

kinara kinatara said...

salam...selamat hari raya..mAaflah baru berkesempaTAN untuk berblogging n melawat ke blog akak...

nurhafizah shaffril said...

salam..ziarah dari segmen yg sama=)
http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/08/jom-tambah-follower-blog-sebanyak-yang.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

A'salam , saya dri segmen yg sma . singgah sini :) jom melawat blog saya kayh ^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selamat bersegmen. internet slow.. nnt i roger2 segmen ni.

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth...si matatajam....
singah pagi isnin.......
pekabar..?

ros_reeza said...

hai, selamat bersegmen :)

Wanieys said...

selamat menambah follower kak :)

lelamaisara said...

selamat bersegmen....

dyabunga said...

slmt bersegmen

Cik Anis said...

dr segmen same.. dah follow pun :).. salam perkenalan.. jom follow cik anis :)

http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

mselim3 said...

assalammualaikum....nak join lah segmen ini boleh kan....

mselim3.blogspot.com

Kesuma Angsana said...

gd luck yek

Tihara said...

selamat bersegmen M.. :)

~PILOT LOVER~ said...

singgah and follow sini... dari segmen yg sama..salam perkenalan ^_^ jemput singgah blog naz ye ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Karukord Jagau's said...

Slmt bersegman :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Rajinnyer M join segment/GA...gud luck yer...:)

noura nuriman said...

salam...hye, done follow u... selamat hari raya...
saya singgah dr segmen sama.. folo saya semula k..

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

nadia farhana said...

dari segmen sama dh follow sini :) #489
http://yayaonly.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Meh Ke blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

MISS Z BERCELOTEH said...

follower 491 datang

Meh Ke blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Marble said...

Mai blog kak M for the same segment...=D

Nisa Shahrien said...

singgah dari segmen sama.
selamat hari raya!! ;)

http://menaipdipapankunci.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Mrs.BuduBilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama .done follow u . selamat bersegmen dan semoga sihat selalu

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Mr. Firdaus Windey said...

dah follow sini dari segmen sama. jom ke blog saya..

http://redscarz.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Deqla manjew said...

insyaAllah bertambah la followers awk dear.. =)

LIA AZMAN said...

salam... sggh folow sini...

selamat hari raya ^^

Yaya Hatsumi said...

Follow sini dari segmen yang sama :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Miss Light of Happiness said...

Assalamualaikum... Salam Syawal.. Miss Light here...~ Miss dah follow blog yg comel nih... come, singgah blog Miss pulak... and, sesudi lah follow me back k...?!
I am from the same segment.. "Jom tambah followers blog..! " heee^^,v

NURUL ◕‿◕ said...

datang follow sini dari segmen yang sama!

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmenjom-tambah-follower-blog-sebanyak.html

jemput singgah ke blog saya ^^

lee said...

salam,

singgah jom ke blog sy...

FaLya said...

hai,sy dtg dri segmen sama..done follow u..
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

SunnyFunny said...

hi , faizah dari segmen yg sama . dan follow sekali .

http://serikandi95.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

nabila biela said...

datang cini jalan2 smbil fllow dr segmen same..hit me back:)http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/08/jom-tambah-follower-blog-sebanyak-yang.html

balqis fatini said...

dari segmen yg sama.. dh follow .. jemput follow balik ..

http://cheritabalqis.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

jemput join GA ohsem nih -- > http://cheritabalqis.blogspot.com/
tgk sidebar ,, ade banner 'mega giveaway' .. klik situ .. ohsem .. berpeluang memenangi lomo !!

Intan Fatihah said...

HAI... saya dari segmen yg sama... dh follow... please follow saye blk...

http://mypreciousdiary-ie.blogspot.com/2012/08/assalamualaikum.html

Shah Eira said...

Hi , assalamualaikum . Cantik blog :)
btw datang dari segmen yang sama , dah follow awak ..
http://shirawhatever.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Atin Tory said...

Salam dari segmen yg sama
done follow awk :D
jangan lupa follow saya balik k :D

http://fatinhalid.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

alyza said...

salam...dtg dr segmen yg sama
done follow sini :)

http://alyzass501luv.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

Che Rosliza Che mat said...

Selamat bersegmen..

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam dear.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html