Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, August 03, 2012

Rezeki Ramadhan

Salam Ramadhan kengkawan semua. Alhamdulillah kita semakin hampir dipertengahan bulan Ramadhan ni.. Harap2 pada sesapa yg Allah tak bagi cuti tu, tolong la full kan posa hangpa tu na...Sama2 la kita tingkatkan amal ibadat kita ikhlas kerana Allah Taala..
Hari ni M nak berkongsi rasa syukur yang tak terhingga dengan kengkawan semua sebab M dah dapat pengkhabaran yg gembira  dua hari berturut-turut....
Pada hari Rabu lepas M dapat tau yang M dah menang award second place top commentator blog retis Hazwan Hairy untuk Award Bulan 6 Blog HazwanHairy...Nak tau klik sini. Untuk pengetahuan semua Hairy ni sentiasa adakan award untuk sesapa yang mengunjungi blog dia khasnya followers blog dia la kan..Jadi rugi tau sapa tak terjah blog HH ni...
Lepas tu, esoknya ( hari Khamis ) M dapat tau plak yang M menang saguhati untuk Contest Ketiga Hazwan Hairy. Nak tau klik SINI ..Alhamdulillah..Walaupun saguhati, tapi M bersyukur sangat2 sebab ada gak rezeki M untuk Contest tu...Tq bebanyak kat Hairy sebab sudi pilih blog akak untuk di review nanti..Sebab tu la hadiahnya kan Hairy..Kalau nak bagi hadiah tambahan pun leh gak hu hu hu ( tetiba wat malu2 kucing sambil sembunyi belakang sofa bed kat umah ni)...Jadi sesapa yang tak pernah terjah dan tak kenal lagi blog Hazwan Hairy yang dah ber dot com la ni bleh la terjah kat SINI
Ni la wajah blog HazwanHairy Liku Liku Kehidupan 
Tu saja yang M nak cerita ngan kengkawan M di dunia maya kali ni....
*Wassalam*
p/s: Bukan punya niat untuk berbangga tapi hanya sekadar berkongsi rasa gembira ^_^

23 jejari yang tajam menaip:

Mrs Velentine said...

tahniah

ieedaz @ mama_isha said...

wahhh..tahniah M!

Deqla manjew said...

alhamdulillah..rezeki ramadhan.. deqla pun ada menang juga utk GA lain.. bkn nk menunjuk, sekadar melahirkan rasa syukur dalam blog sndiri.. :)

Chic Na said...

wahh.. tahniah kak. memang rezeki ramadan la. :)

dyabunga said...

tahniah M..:D

Wanieys said...

tahniak kak :)

izan mama mia said...

tumpang gembira...saya pun dh folo blog dia..

Masha Meisters said...

hihi...dah g tengok blog HH nampak kak M meng...tahniah sis :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yer benar tu... tahniah erk.

Cik Nur said...

Alhamdulillah..rezeki M.. :)
moga lepas ni sentiasa di murahkan rezeki lagi hendakNYA..

jemarisuri said...

tahniah..rezeki betul ni...^^

O CIKTEDDY said...

hairy mmg baik..peramah lak tu..hoho

tahniah sbb dpt bnyk hadiah..ekeke

sorry lambat jejak,busy skit nk exam ^^

Kesuma Angsana said...

tahniah ye mai!

~Sweet Honesty~ said...

wahh..tahniah kak M.. untunglah yea..nak terjah la sat lagii..

hazwan hairy said...

wahhh akak buat entry lah..uwrghhh!! mekasih akak terkedu ni smpai xtau nk ckp pe...hehe...memng layak mng so blh lah jd pemenang kan..tggu hadiah smpai k nnti...tq so much...

Cik Aini said...

tahniah M...
nilah namanya rezeki bulan puasa :)

Nadia Elena said...

wow..tahniah kak!! =D

p/s: baru je kenal HH, tak sempat lagi nak join contest dia. huhu..

Si Matatajam said...

Tq atas tahniah hangpa semua..

lelamaisara said...

Tahniah M....

|shuhadaothman|TM said...

waa..seronoknye. 2 hari bturut2 ye kak M :)

IntaNBerliaN said...

tahniah.. mmg rezeki M kan.. :-)

لين Si Pipi Merah said...

mabruk alaik sis!

9n0L4 said...

tahniahhhh. mantop mantop kan diri di blog saya pulak ye. hehe.