Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, August 29, 2012

PENCARIAN 222 BLOGGER BERTUAH OLEH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

Nak join klik banner

Sesapa nak hadiah2 gojes dan ohsemmmm cepat join tau..

Tarikh tutup: 31 Ogos 2012

Mereka yang tersenarai bakal menerima:
*******************************************************
1)DUA HELAI DRESS ANGGUN PILIHAN (2 Blogger bertuah!)
 2) 2 unit x wallet/purse (2 blogger bertuah!)
3) Baucer RM10 x 5 unit  (222 blogger bertuah!)
layak untuk sebarang belian di BLOGSHOP NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

SALE! NM04 NEW ARRIVAL BLOUSE

PROMO PRICE
RM35 ONLY!

Best kan! Jom join ramai2...

p/s: Doakan M dapat dress @ Purse tu na ^_^


23 jejari yang tajam menaip:

norzibeautilicioushouse said...

Salam perkenalan tuan rumah... :) ini kak norzi dari Norzi Beautilicious House... melawat entry awak ni.. ok maklumat lengkap.terima kasih participate..

kakzi dah follow ,kalau tak keberatan, boleh folo semula :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

gudluck.. ^_^

Cik Nur said...

wah..mmg nampak best..

izan mama mia said...

saya pun sertai juga..mg kita sama2 ada tuah...hihihi

eB said...

gd luck yer :)

Deqla manjew said...

deqla doakan dear.. good luck k!

Mrs Velentine said...

good luck..amin

Sha Elyana said...

wah menarik ni hehe

are_lin@yu said...

moga2 dapat dear..gudluck tau ;-)

Cendol said...

bestnye hadiah diaa!!!!!!!!!!semoga M yg bertuah ye =)

norzibeautilicioushouse said...

Kepada bloggers lain..salam perkenalan dari kak Norzi... jom join sama insyaAllah akan ada untuk anda... bloggers lelaki, kakzi dah tambah purse /wallet lelaki,, if terpilih and ada rezeki anda boleh ambil purse tu ya. :)

LYAfrina said...

gudluck..
smoga mjadi salah sorang y btuah...

IntaNBerliaN said...

good luck.. moga ada rezeki M.. :-)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Rajin....!hehehe...good luck yer, smoga jadi rezeki M...:)

Ummi Iman said...

Good luck! Menarik.. berkesempatan boleh join :)

Cik Aini said...

hadiah dia menarik tetarik la M..
moga ada rezeki tuk M ye =)

MISS Z BERCELOTEH said...

selamat bersegmen :)

MISS Z BERCELOTEH said...

Good luck!!
miss z pun join juga :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/pencarian-222-blogger-bertuah-oleh.html

Che Rosliza Che mat said...

good luck ya....cr nak join jugak...tapi pc problem....

Masz Sidek said...

good luck M... :D

Wanieys said...

gud luck kak :))

Solehah Shamsuddin said...

goodluck akak :)

norzibeautilicioushouse said...

Assalamualaikum.. salam perkenalan dan terima kasih atas penyertaan.. jangan lupa ke blog http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/ atau FB page http://www.facebook.com/pages/Norzi-Beautilicious-House/132185920174041 untuk melihat keputusan penuh malam ni.