Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, August 14, 2012

Tq Chic Na ^_^

Double cutey ^_^


Mai M nak cerita skit ngan hangpa semua pasai pict brooch kat atas tu.. Kedua-dua benda yg comey lote tu adalah saguhati dari Chic Na (The Coklat Blog).. Bukan bagi saja2 tau, tapi sebab M dapat teka dengan tepat kat SINI..Bukan M sorang ja, Noor Dan Sweety pun menang gak...Alhamdulillah..

Sebenaqnya M terima hadiah ni dah dua hari lepas..Lambat skit appear kat my blog ni..Tak kisah la kan, tetap nak share gak ngan hangpa semua...Untuk Chic Na, Tq so much dear sebab hadiahkan M brooch craft felt yg comel ni..Sesapa yang belum terjah blog Chic Na cepat terjah tau..Orangnya sangat berseni...Kalau nak tau terjah SINI..Mesti best dapat kenal ngan Chic Na...

*Wassalam*


p/s: Orang berbudi..kita berbahasa...Orang Memberi...Kita Menerima Dengan Gembira...

21 jejari yang tajam menaip:

Wanieys said...

cantiknyer kak brooch to comey jer hihi

Mrs Velentine said...

cantik hadiah

are_lin@yu said...

wahh beznya cantik tu..

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer

Deqla manjew said...

untung laaaa... deqla x pernah merasa org bg brooch.. huhuuhu...(buat ayat sedeh)

dyabunga said...

bestnya dpt hadiah dri chic na..hihih

Cik Nur said...

boleh pakai raya...yeay..!

Zie said...

comey tu...

Chic Na said...

hehe.. segan la kak. hadiah kecik je tu. tapi seronok sebab kak M suka. wink wink.. ;)

izan mama mia said...

comel cam tuan yg bagi..

C'Jai said...

besnye la baca citer kengkawan yg rajin join segmen, ga, teke teki bagai... dah tu bertuah pulak .. tahniah la M..

Edy Fee said...

bestnye dpt hadiah..nak jugak..walaupon tatau nak buh kat mana

Cendol said...

oh brooch..ingtkan coklat kale lain.hihi comel!

N.Aima K said...

tahniah ;)

Cik Aini said...

comel lah M..
bleh pakai raya nti..tiap kali pakai mesti ingt cikna :)

lelamaisara said...

alolo tomey2 nye brooch tu

wan nurul hezrina said...

cumil brooch2 boleh buat raya

M=)peluk cium kat kalish kay..nurul pun ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..

arinie last day kerja esok alik kelantan.makan jemlah jawabnya..

k ,salam lebaran buat M sekeluarga.maaf zahir batin

ros_reeza said...

comel la :)

seronoknya dapat hadiah :)

Masha Meisters said...

comelnyer....cik na memg baik hati....mis cekelat memg begitu :)

9n0L4 said...

cantiknyeeeeeeee. kiut miut lagi. untunglaaaa die. :)

Cinta Misteri said...

Chìc Na mmg baek. CiM pun suka dia.