Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, August 25, 2012

Aksi Khalish Di Hari Raya-Part 2


Salam Syawal dari M untuk semua pembaca my blog...Seperti yang M dah janji kat SINI, kali ni M nak share ngan hangpa semua aksi2 Khalish pada hari raya yang baru ja lepas ni. Kali ni Khalish melaram baju Melayu ngan ketayap kat kepala ( mula2 la..pastu ketayap dah kelepek kat bawah) Ishk..Ishk..Ishk.. Khalish..Khalish.. Hmmm..layan ja la my Khalish ni kengkawan na...


Amboi Tajamnya renungan Khalish ni..Suka sangat ibu tengok Khalish pakai baju Melayu ni..

Dah mula landing la pulak..Boring la tu..

Cayaq Ibu tengok Khalish dok Renung manja cam ni...

Lain macam ja dia tengok ketayap tu..Ada la tu yg dia nak buat tu..

Dah  kelepek cam roti canai plak..

Ha! Betoi kan...Sampai dah lunyai ketayap tu bleh kat my Khalish ni...Tapi memang Seronok sangat bila tengok gelagat2 Khalish masa hari raya tu...Letih betoi M dok melayan kerenah Khalish...Letih mulut M dok pot pet ngan Khalish..Ya la bebudak dok tengah membesaq..aktif sesangat...Hu hu...Sabaq ja la...Tu saja untuk kali ni...
*Wasalam*

17 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

khalish nampak biru di hari raya.. comeiii..!

Woofer Storm said...

nak datang raya boleh?hehee

Chic Na said...

muka khalish sweet sangat, mana la tak cayaq. cik na pun cayaq. ;)

etuza said...

smart dgn baju raya biru berkopiah..dia dah kenyang kuih raya ke tu..segak ya kalish.ada jg gambar anak2 etuza beraya dgn baju baru. insyaallah share nanti ya..

N.Aima K said...


Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dear

baju khalish sama dngn baju anak2 untie malam raya haritu wehoo

Miss BaNu said...

comelnyer khalish ni..hehe mcm2 posing ada..

izan mama mia said...

hai khalish...jom ikut mia kutip duit raya lagi...

ros_reeza said...

comelnya Khalish di hari raya :)

Suka tengok dia pakai ketayap tu :)

Wanieys said...

alololo comel jer dia pakai baju melayu

dyabunga said...

mcm2 gaya..hihi

Kesuma Angsana said...

budak2 mcm tulah hehe

Karukord Jagau's said...

Slmt hari raya Dik Khalis.h

Rohani Hashim said...

hehe mulanya elok je brkopiah eh ketayap...haaa sudahnya dibukak terus;)

hazwan hairy said...

alololo comelnya..nak duit raya mai jmpa pakcik hiry..haha

Deqla manjew said...

u look blue la khalish! haha.. mcm2 gaya!!

9n0L4 said...

mesti khalish ni byk bertanye kan. ;)

Che Rosliza Che mat said...

lucu jer tengok...