Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, August 21, 2012

Kad Raya Lagi Dari Blogger

Assalamualaikum..Salam Ramadhan dan Salam Lebaran... Meriah sungguh Aidilfitri M kali ni dengan kehadiran kad2 raya yang dihantar oleh rakan blogger selain my beloved frenzzz GSF.
Jom layan kad2 raya yg special datang dr insan yg special..
Dari Hazwan Hairy yg femes emes tu
http://www.hazwanhairy.com/
(siap ada pict dia lagi..amboi dasat na hang Hairy..cam retis tu)

Ni kad dari Masz Sidek
(Simple but nice)


Ni plak dari Nurul Husna
(sweet purple..nice colour)

Dan ni plak M dapat sebab M join contest Ni


Terima Kasih Daun Keladi, Harap2 Tahun Depan Hantaq La Lagi ^_^

Ha! Memang special kan kad2 tu semua..Alhamdulillah..Raya kali ni umah M memang meriah ngan kad raya sebagai pengganti diri kengkawan semua...Harap2 esok abang posmen mai antaq lagi. Hi hi.  Kalau abang posmen hantaq lagi kad raya, M update kat my blog na.

Wassalam..




12 jejari yang tajam menaip:

Masha Meisters said...

eh....dapat lagi ke.....ei....jelesla :) hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

byk koleksi kad raya ..

Acik Erna said...

assalam MH..banyaknya kad..mesti duka kan.

Erna Ziana Lamsera said...

wahhhh nak jeles bole? hihihi

Miss BaNu said...

hehehe sakan raya kita tahun ni sebab dpt byk kad raya..hehehe

lelamaisara said...

best kan dapat kad raya banyak...sonok2..;)

Cik Nur said...

seronokkan... tahun depat nur ingat nak tempah gaklah kad raya..heeee

Chic Na said...

best kan dpt banyak kad raya. rasa nk gantung2 je kat dinding rumah. huhu..

Wanieys said...

banyak dpt kad raya beshhhh kan kak....dapat ingat balik nostalgia lama eheee

9n0L4 said...

byk memberi, bykla diterima kan. ;)

Deqla manjew said...

amboi pantun x ingt2 tu...x malu mintak lagi..haha

Che Rosliza Che mat said...

Banyaknya...