Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, August 14, 2012

Surprise Dari Mak Dara

So Suwwwiitttt Kan!


Salam Ramadhan Kengkawan dan pembaca my blog...Semalam M kan ada join satu segmen dari blog Mak Dara....kalau terlepas, bleh baca entry tu kat SINI..Pagi tadi tengok kat Dashboard, surprise tu dah diumumkan, M pun terjah blog MD..Rupa-rupanya surprise tu adalah kad raya yg dibuat khas oleh MD untuk sesapa yg join segmen tu..

Comel sesangat kan....Warnanya pun memang my peberet pink2 gitew...Tq bebanyak na Mak Dara...My GSF fren, Dya pun dapat gak....Cantik kad raya Dya tu...Kata Dya, dia suka warna coklat...hmmm baru M tau....

*Wassalam*







19 jejari yang tajam menaip:

Masz Sidek said...

wah dah dpt suprise dr mak dara... kejap g sy nak p terjah... nak tengok suprise utk sy pulak... :D

aNiss :):) said...

WAH! kad raya rupanya :) COMEL! pinkyy!

wan nurul hezrina said...

nurul ngan deqla tak dapat joinlah sbb .com kena block kat opisnie..plak2 mak dara nyer surprise jam 5 ptg.still blum alik opis.

ieedaz @ mama_isha said...

wah cantikla kad tu M..tahniah

Jaja Sutera said...

jom exchange banner ! :)

Cendol said...

aah mmg suwittt ah M!! kedengkian kejap.hehehe.eh nak wiwiiitttt jgk la.hahaha

Mrs Velentine said...

thniah....sya pun dpt gak...hehe

izan mama mia said...

saya pun tak dapat jejak dia..mungkin dia tgh deko blog kot....kita tunggu malam nnt...

izan mama mia said...

errr..dh boleh ler g blog tiha...dia ubah sikit blog dia tu pasal dia ttp kejap

Haryati Faizal said...

beshnye....

Wanieys said...

cantiknyer kak M...mmg surprise betul la dr MD hihihi

Cik Nur said...

comelnya..! rugi nur xjoin..huhuh
xsempat...huhuhu

Kesuma Angsana said...

suprise sugguh yek!

Chic Na said...

sweetnya kak. ni kalau print buat kad raya & hantar kat cik na best gak ni. hihi..

Miss BaNu said...

wahhh cantiknyer..

N.Aima K said...

wah ramainya korang dapat surprise i like

dyabunga said...

cantik lah kad raya akak..hihih.

QasehnyaRania said...

ramai yg dapat ni kan..semuanya cantik2 je...

9n0L4 said...

amboiii, cntiknyaaaaaa kad raya nye. siap ade gmbr lagi. ;)