Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, August 13, 2012

Saya Mahu SURPRISE Dari Mak Dara


Salam Ramadhan semua...Masa terjah blog Mak Dara dia kata ada wat surprise ?.So MD....M nak gak surprise tu hu hu... 

Ni dia pict yang M pilih untuk MD

Pict ni M ngan my Khalish kat dalam gondola Langkawi Cable Car...

Syarat dah dipenuhi...Wassalam...


p/s: dok berdebaq sakan nak tau apa surprise  Mak Dara ni..

13 jejari yang tajam menaip:

Lelaki Ini said...

wah..
apa la plak surprise tue!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tankiuuuu sudi join ye.. nantikan SURPRISE dari mak dara!!!!!

Cendol said...

waaa..cendol tngok ramai dah update psl surprisee dari mak dara ni.hihi

wan nurul hezrina said...

nak join tapi kat umah kot malamnie ker sbb kat opis takleh bukak .com...isyk sadis

lelamaisara said...

suprise apekah itu...

good luck..:)

lelamaisara said...

oh dah sampai ye kad...hehehe..same2...

Alesya belum baik betuil la ...sadis ni...

Masz Sidek said...

hehehe... tak saba nak tahu apa suprise mak dara kan... :D

jemarisuri said...

gud luck ye...

LYAfrina said...

wah..apekah surprissenyer itew??

izan mama mia said...

gd luck...wah naik gendola...gayat tak??

ieedaz @ mama_isha said...

Good luck M!!

Wanieys said...

wah surprise ni hihi

Cik Nur said...

rugi nur xjoin..!huhuhu