Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, August 29, 2012

Wordless Wednesday


Panjin Red Beach, China


SUBHANALLAH 
 
Sumber:noicantbelieveit

22 jejari yang tajam menaip:

izan mama mia said...

cantiknyer

ros_reeza said...

cantiknya... merah je semua..

Dkna Abza said...

subhanallah..cantiknya!

Deqla manjew said...

merah menyala...subhanallah!

Kesuma Angsana said...

Red beach di China, bia betik ni!

Miss BaNu said...

wahhhh cantiknyerrrr.....

Nurul Husna Mohd Hassan said...

subhanallah. sangat cantik! :)

Masz Sidek said...

Subhanallah.... keindahan ciptaan Allah...

lelamaisara said...

fuhhhh memang cantik...kagum ...

Cik Nur said...

subahanaALLAH..mmg cantik..di edit ke tak ni..?

mselim3 said...

cantiknya..yerrr ciptaan-Nya kan...sejuk mata memandang ...kagum

Cendol said...

oh keterlaluan cantiknye :)

dyabunga said...

cantiknya..real ke ni?

Acik Erna said...

cantiknya..

Chic Na said...

subhanallah. indahnya..

IntaNBerliaN said...

Ya Allah.. cantik sungguh..

Ummi Iman said...

Subhanallah. Indah ciptaan tuhan

Zie said...

merah semuanya... indah ciptaanNya

Wanieys said...

cantiknyer....

Solehah Shamsuddin said...

subhanallah,cantiknya

9n0L4 said...

masha Allah. cntik gile. ;)

Che Rosliza Che mat said...

Cantik...Ciptaan Allah..