Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, August 30, 2012

Alhamdulillah..Dah Dapat Follower ke 500


Assalamualaikum kepada semua pembaca dan kengkawan my blog...Alhamdulillah saat dan impian yang M dah tunggu2 sebelum ni tercapai sudah...

Mai M nak cerita ngan hangpa semua...Followers blog Mai Nak Cerita dah genap 500.. Dan M memang dah tunggu lama nak buat review blog untuk follower yang bertuah ni..

Insan yang bertuah tu adalah newbie dalam dunia blogging ni..Memperkenalkan Miss Light...


~ :: Miss Light Pemburu Mardhatillah... :: ~

Ni la Follower Bertuah Tu..Miss Light...Comel kan!

Serba sedikit pasai Miss Light

Nur Farhana Amirah...nama diberi... Lambang Kecintaan dua buah hatiku... Encik Zulkefli & Puan Zaharah.....(^^,)v 

Puteri yg dilahirkan dr sebuah keluarga yg sederhana... namun, kaya dengan Kasih Sayang yg tidak ternilai harganya.... Subhanallah...~

Aku juga...Serikandi Islam yang sentiasa memburu Mardhatillah.... Pendidik diri menjadi insan Solehah... InsyAllah, Penyejuk mata, dan penenang di hati Suami tercinta... Yang paling PASTI, aku adalah bakal JENAZAH... AllahuAkbar!! =')

( M copy dari blog profile Miss Light)
Harap Miss Light tak marah yek!

So...Jom kita terjah ramai2 ke blog Miss Light Pemburu Mardhatillah

*Wassalam*

p/s: Nak tunggu follower Bertuah yang Ke 1000 plak ^_^



19 jejari yang tajam menaip:

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh!!! ramainya followers. saya dulu nk dpt 100 pun susah. hehehe

Zarul Umbrella said...

wah ...saya pun baru follow...sorry terlambat pulak follownyer

Masz Sidek said...

Tahniah M..... :D

Cendol said...

tahniah M moga terus maju :D :D
dtg kelik utk M

duniafana said...

coool....cantik follower ke 500 tu

Azee Hana said...

tahniahdah mencecah 500..kit x sampai ag..bilalah..haha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

jauh beza dengan follower saya. hehe

Chic Na said...

meriahnya follower akak. syokkk nya..
cik na nk jd follower ke1000 lah. hehe..

ros_reeza said...

Tahniah dah ada 500 followers :)

Cik Nur said...

wah..tahniah..dah 500 follower.. lepas ni 1000.. chaiyok2.. :)

Miss Light of Happiness said...

Assalamualaikum Sis M... and semua...!! Alhamdulillah... Miss sgt2 terharu...tak sangka sgt2 yg Miss terpilih as the Lucky Follower utk blog Sis M neyh... siyess..tk sangka..! I'm a newbie, really need support from the experts..hewhewhew^^ Alfun syukran Sis..! heee..~ **peace with IMAANN..~** (^^,)v

Sue PeLik said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Deqla manjew said...

chaiyok2.. dah 500...best la direview cam ni..detail... deqla pun tgh tggu followers ke 1000 ni... =)

لين Si Pipi Merah said...

tumpang gembira sis! tahniah ye.. selamat maju jaya.. tembak doa dari jauh buat sis .. amiin..

Solehah Shamsuddin said...

wah tahniah :)

Myra Jay said...

Tahniah & keep on blogging ya :)

wan nurul hezrina said...

banyakkknyer followersnya..huhu..lawolah cik kt atas nuuh..nnt nurul terjah dia

9n0L4 said...

wahwah. tahniah. keep it up. ;)

Che Rosliza Che mat said...

untung susminya...nak pi jejak jugaklah hihihi Tahniah m..