Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, August 14, 2012

BLOG SAYA BIASA-BIASA JE TAPI COOL!


Nak join klik SINI

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan.. Sapa nak duit raya? Ha! Conform ramai yg nak kan..rezeki sapa nak tolak..so..Jom join contest dari Si Pipi Merah..Hadiah wang tunai lima puluh sen..eh! Silap..Lima puluh hengget...

Entry menarik dan agak tinggi ratingnya yang akak pilih:


M nak tag:


Harap ada la rezeki kali ni...Wassalam ^_^






17 jejari yang tajam menaip:

jemarisuri said...

gud luck ye...

mselim3 said...

Insaallah kalu si matatajam ada rezeki kot....try the best...k . moga dapat duit raya ..amin

Deqla manjew said...

moga ada la rezeki buat M.. good luck!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selamat bersegmen, berkontest... rosak bahasa dibuatnya leeza .. ada ker berkontest. haaaaa......

are_lin@yu said...

gudluck sis ;-)

dyabunga said...

dya nak join juga lah..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gd luck kak! :)

p/s : mekasih doakan saya :)

Sue Unnie.. said...

da lme da xjoin contest. no time..hehee

Wanieys said...

gud luck kak M

lelamaisara said...

Good luck M..

Masz Sidek said...

Good luck M... :D

Miss BaNu said...

good luck yer..

Cik Aini said...

gud luck M..
moga rezeki jd milik M :)

wan nurul hezrina said...

good luck M=)

Cik Nur said...

semoga berjaya M..

afraa said...

hai.. dtg dr segmen yg same.. jempot singgah ke blog ite..

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html?showComment=1346694655150#c7995237776824405099

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html