Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, August 05, 2012

My Button Badge

Salam Ramadhan kengkawan...Harap hangpa semua sihat Dan sentiasa diberkati Allah SWT. Mai M nak cerita skit ngan hangpa pasai button badge kat atas tu..
  
Semalam masa M dok bw, M singgah kat blog adik Raihan (Life Is No That Long By Raihan). Raihan ni pandai wat button badge...M tengok semua cute2 belaka..Jadi Raihan kata kat entry dia, tawaran masih dibuka untuk sesapa yg berminat..Huh! Dengan pantas M mengikut syarat yg ditetapkan dan sungguh tak sangka pagi ni bila M check my comment box, Raihan tinggalkan pesanan yang my button badge dah siap...Cepat tu...

Dengan eksaitednya, M pun terjah la blog Raihan, hu hu comelnya my button badge..My GSF fren, Fariza pun dapat gak...Yang dia warna pink, so cute...M memang request purple n soft pink, my feberet kaler la katakan...

So untuk Raihan....TQ so much dear sebab sudi buatkan button badge ni untuk akak..Hangpa kalau berminat gak kena la terjah blog Raihan dan tanya Raihan sendiri na..Kalau nasib menyebelahi hangpa, ada la rezeki nak dapat button badge free lagi cute ini..
.
Cepat terjah>>>>http://sukacakapsorang.blogspot.com/


*Wassalam*

23 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

Comelnya.. :)

~Sweet Honesty~ said...

mende ne utk ape yea?? cute button tu..

Cinta Misteri said...

ComeL lah M...hehehe

izan mama mia said...

tahniah..

rAIHan said...

sama2 akak..terharunya akak buat entry utk raihan. ^^

Karukord Jagau's said...

comey2... ^__^

IntaNBerliaN said...

a'aa purple n soft pink mmg cantik.... dulu tema sy ms bertunang itu la.. hihi

Cik Rongoks said...

alaaaa.comelnye ^^

Sally Yatiey said...

Comel ^.^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

comel dan kreatif..

etuza said...

simple, kemas..bagus tahniah ya dapat button

لين Si Pipi Merah said...

comeel sangat!...lynn pun ada ..hehehe

Masha Meisters said...

owh...sanggat cute laa...:)

Chic Na said...

comel la button tu kak. :)

Cendol said...

comel kot!!!!

Woofer Storm said...

comel mcm sy..nak juga kak..hehe

salam ramadhan.lama sy tak update^^

Chic Na said...

dear kak M, 'something' tu cik na pos ke alamat aritu ye. :)

http://thecoklatblog.blogspot.com/2012/08/ladybug-bambam.html

Arina Shamsul said...

:) tahniah yang :) comel je...:)

Deqla manjew said...

mmg cute.. tp utk apa ni yer?

Cik Aini said...

mmg comel lah M :)

wan nurul hezrina said...

button nie apa fungsinya??mmg cumil sangat

Wanieys said...

cantiknyer kak...comel jer

9n0L4 said...

comel kan. kiut je die buat. ;)