Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, August 01, 2012

Segmen Raya Sakan : Teka Juadah Raya

Cepat klik SINI, SINI @ SINI untuk join ok...

 
Salam Ramadhan kengkawan..... Sapa nak dapat hadiah ohsemmmm untuk melaram Di hari raya? Ha! Kalau nak, cepat2 join Segmen Raya Sakan ni..  Kalau nak tau hadiahnya klik la 3 link kat atas tu..

M teka: Kuih Popia Simpul @ nama manjanya Simpul Kasih


Wassalam

P/s: Doa-doakan la M dapat hadiah ohsemmmm tu na kengkawan...

34 jejari yang tajam menaip:

are_lin@yu said...

klu bab teka mmg fail.hehe..gudluck dear ;-)

Deqla manjew said...

deqla pun sama mcm ayu...fail jugak nk teka2 bagai ni..huhu..apapun, good luck utk M..

LELAKI INI said...

hahaha
tak tau!

dah follow sini!

jemarisuri said...

gud luck ye M...kalau js teka pun fail hihi

Cik Aini said...

gud luck dear...
moga rezeki bulan ramadhan jd milik M :)

dyabunga said...

good luck ye..
kenapa ye susah lah nk tekan post a comment M

Masha Meisters said...

kuih ape tu kak M? xpernah dengar pon..Masha ni tau mkn je...kiki...asal sedap...kita layannn...hehe..gud luck :)

Cik Nur said...

sama macam ayu gak..hihihi

Si Matatajam said...

@dyabunga: ya ka Dya.. M klik ok ja...Yang lain2 camna yek? Susah gak ka hangpa nak tkn ni..

Wanieys said...

gud luck yer kak hihihi

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

good luck, M!:)YM nih lemau noo bab teka2 nie..ekeke

piko pink said...

haha..piko akn dpt beg 2

Zie said...

apa nih..hehe faillh

misz_eyza said...

good luck M....moga ada rezki menang hadiah yg ohsem tue ekk.

afzalsukasuki said...

wah sorang lagi teka popia.pemes bangat kerepek tu ea?tol ni tanah ubah jawapan/ada masa lagi ni hahaha :D

Nadia Elena said...

huhu..good luck kak!!! =D

Si Matatajam said...

@afzalsukasuki: M rasa betoi dah kot.. Tapi tak tau la kan.. Nama pun teka...

wan nurul hezrina said...

wah siap ada simpulan kasih lagi=)hehe gud luck M

Cendol said...

haha ni ha cendol pn nk join tp tak tau ape bnde tu.hihi
gud luck M :)

mselim3 said...

Insaallah ...good luck...k..nak teka2 nie memang susah..heheh...pape selamat mencuba dan bersegmen,,,,k

Miss BaNu said...

sy mmg x pandai nk teka2 kuih muih ni konform silap jer jdinyer hehe..good luck yer..

LYAfrina said...

gud luck dear..

Norzie hany said...

Good luck M.klik semua iklan di sini.

Edy Fee said...

laaa kulit popia ke tu.igt ape la..jnuh pikiaq

Arina Shamsul said...

semoga rezeki menyebelahi kamu dear :)

good luck :)

ieedaz @ mama_isha said...

Goodluck M!

Psl komen tu, mama pun ssh nk komen kt cni kalu guna tab, kalu guna lappy mmg xde mslh pun :-)

QasehnyaRania said...

good luck..insyaALLAH kalau da rezeki dapat la nanti..=)

izan mama mia said...

gd luck,..saya kalau bab teka mmg tak betol..sokmo

hazwan hairy said...

gudluck akak..kami sntia doakan yg terbaik..hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

uwaaaa....... apa ni.....

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

selamat bersegmennnnn

Cinta Misteri said...

Slamat brsegmen, moga menang.

Btul rasanya jawapan tu

لين Si Pipi Merah said...

moga berjaya.. :)

Deq's Qienz said...

Gud luck kak..muga tekaan kak tepat