Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, October 01, 2012

Pict Khalish Layan Aiskrim



Pict ni M snap2 masa Khalish makan aiskrim kat Oriental Village lepas M jumpa ngan Cik Nur Sabtu lepas..Macam biasa perisa coklat jadi pilihan my Khalish ni..Addicted betoi Khalish ngan Coklat ni..macam ibu dia gak la he he... Jom layan pict2 Khalish yang asyik sungguh ngan aiskrim coklatnya tu.....Emmmmm..memang sedap.....


Asyiknya makan...


Emmmmmmm..dah nampak ibu..hi hi


Tu dia...sampai menjilat sudu....


Aik! Cam marah la plak...


Ha senyum camtu kan sweeeet....

Nanti M story2 pasai Khalish lg yek...

Wassalam





















39 jejari yang tajam menaip:

Lelaki Ini said...

hahahaha
cumel sgt eh,
rasa nak picit2 aja
haha

are_lin@yu said...

sedapnya khalish mkn..acik ayu nk gk..hehe

Acik Erna said...

memang sweet sangat..comle je dia

Kesuma Angsana said...

sedapnyer nak sikit!

izan mama mia said...

tgk entry ni dgn mia..terus dia minta aiskrim gak...adeh....

yes...saya dh bina mahligai selama 12 thun...penantian ckp lama menanti mia....tq tanya..:)

Cik Nur said...

syoknya Khalish dapat makan aiskrimm..!

Nur xsempat nak makan apepun dekat situ..mmg tergesa2..huhuhu..

apapun seronok dapat jumpa M , mak M dan si kecik yg kiut ni..!

Wilma said...

Saya pun suka aiskrim coklat :-)

hazwan hairy said...

sedapnya..naknak sikit cmtu gak khalish

IntaNBerliaN said...

amboi khalish... sedapnya makan aiskrim.. :-) comel je

Solehah Shamsuddin said...

wah comeynya anak akak.hehe solehah pn ske mkn aiskrim :)

ohh akak nk tau pasal komen nuffnangx tu ye. akak bce sini ye... http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/tutorial-nuffnangx-serta-cara-mendaftar.html

Deqla manjew said...

comel sungguh la... best la kan jmpe cik nur.. entah bile la deqla dpt jmpe geng GSF ni...huhuhu...

:: Mrs.Eady :: said...

amboiii suka nyer dia!

ros_reeza said...

Ros pun memang suke eskrem coklat :)

Chic Na said...

waa khalish makan sorang ye. hihi..

oriental village tu restoren ke kak?

~Cik Sweety~ said...

cedap hingga menjilat cudu yeaaa...hehehhe

Miss BaNu said...

sedapnyer nak gak hehehe..akak M nak tgk cite RAAZ 3 ek..kalau nak tengok leh try tengok kat website ni..http://www.desihit.net/ kat website ni byk cite hindustan yg baru2..

Everything's Everythings said...

Sedap sgt lah tu aiskrim tu ;P
bukan main focus dia makan xD

wan nurul hezrina said...

mcm2 expresi muka kalish2.hikhik.gaknya ice krim2 mcm2 rasanya ek.tuh mcm2 muka2

Masz Sidek said...

nampak sedap... tp sy tak gemar sangat coklat... hehehe

Tihara said...

pandainye dia posing ek tak kekok pun :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bukan main punya yummie dia ..... amboi.. sikit sini...
haaaaaaaaa

Si Matatajam said...

@Chic Na: Chic Na, oriental village tu macam2 Ada...Ada Restoran, spa, Tempat riadah, kedai jualan souvenir, baju dan macam lagi la...tempat menginap pun ada..

Si Matatajam said...

@Cik Nur: kalau bleh layan eskem ni ngan Nur lg best..

Si Matatajam said...

@izan mama mia: ha ha tu la kan...layan eskem ngan anak2 lg best.l

ieda said...

alah2 sedapnyeee dia makan
budak2 x leh lari dari aiskrim kan ;)

eita said...

sedap nyer makan aiskrim...
tak nak kongsi ke?

Ain Dzaya said...

pandai ek buat muka chomeeel dan macho !ellehh..cubit pipi karang!

sis ain dah masukan sis dal bloglist gsf..da lama follow sini :)

boni kacak said...

nak mintak sikit boleh???hahaha

C'Jai said...

hamboii gambar tengah tu kerut nyeee..hehe..

akubiomed said...

Amboi kusyuk makan ais krim cokelat. Tak pandang kiri dan kanan dah. :-)

-meeSUPERGIRL- said...

amboi comelnye .. yg gmbar sebelah kanan neh pix dy mse kecik eh? dah besar dah ..

tu bukan muka marah tu muke sejut otak .. hehehehe

dya bunga said...

khalish xnk ajak dya mkn aiskrim ke?haha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

khalis sedapnyer mkn eskrem...meh auntie sikit hehe

lelamaisara said...

nak jugak sekerim tu...bukan main lagi ye...

fieda said...

fuyooo..sedapnyer..

shuhadaothman said...

org besa pon suke eskrem, hehe budak2 lagi la kan. comel khalish :D

Cik Aini said...

sedapnya..
nk ckit Khalish..
anti pun hantu eskrim jugak..meh la ckit :)

9n0L4 said...

suke coklat jugeeeee. hehe. same dgn khalish lah. ;)

kinara kinatara said...

cutenye kak:)

suke tengok khalish..