Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, July 09, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

Nak Join Klik Banner Ok


**Assalamualaikum**


Hari ni M nak join Segmen dari blog Hazwan Hairy.. Untuk contest ni, penganjur minta M untuk nyatakan kenapa M suka masuk blog Hazwan Hairy?

Untuk pengetahuan Hairy dan semua pembaca, M suka terjah blog liku-liku kehidupan ni sebab admin blog ni lain dari yang lain. Beliau sentiasa menganjurkan contest untuk menghargai followernya. Yang best dan uniknya lagi siap ada sijil untuk pemenang yang bertuah tu... Andai kata ada rezeki M dapat sijil dari blogger ni, mesti eksaited tak hengat punya...

Selain tu gak entry2 kat blog ni pun menarik ..Ada tips2 berguna yang bleh kita manfaatkan..Misalnya tip atasi masalah kulit wajah berminyak dan tip perlu amal ketika jerebu. Selain tu Hairy ni akak rasa cam dr. luv plak bila dia wat entry pasal tip untuk memikat wanita, tip bercinta dengan lelaki rendah, tip berhadapan lelaki menangis dan macam2 tips lagi la. Kalau hangpa nak tau lebih banyak lagi kena la terjah dan baca sendiri kat blog dia ok...

M rasa disebabkan entry2 dia yang menarik ni la yang telah menarik perhatian majalah Remaja dan yang terkini majalah In Trend untuk memilih Blog Liku-Liku Kehidupan untuk disiarkan dalam majalah depa tu..

Hazwan Hairy ni jugak turut menyediakan anugerah2 khas bagi menghargai follower kat blog dia. So sapa2 yang tak follow lagi blog beliau, cepat2 la follow dan ramah-ramahkan diri tu. Kot2 ada la rezeki hangpa nak dapat award tu...M rasa semua pasti teruja nak nak terjah dan follow blog Hairy lepas ni kan.. Jangan tunggu lama2 tau..Kalau nak tau syarat dan hadiah2 best yang ditawarkan untuk contest ni dan berminat nak join sama, klik banner kat atas tu ok...


Kesimpulannya blog ni penuh informasi, menarik, tertarik and da VOOM. 

Ok la na kengkawan...tu saja untuk entry kali ni... Wassalam...




p/s: Apa2 pun member2 GSF Senantiasa Dihatiku (^__^)...

18 jejari yang tajam menaip:

لين Si Pipi Merah said...

salam alaik.. selamat bersegmen sis!
apa khabar sis? harap sis M dan keluarga sentiasa dibawah lindunganNYA.. amiin.. :)

Miss BaNu said...

good luck...

are_lin@yu said...

wahh femes dah hairy ni erk..orang kampung nih..hehe

Wanieys said...

wish u luck kak :)

hafiz hafizol said...

gud luck ! !

dyabunga said...

mcm nk join juga.hihhih..

Arina Shamsul said...

good luck dear :)

Cik Nur said...

semoga berjaya M... :)

hairy said...

salam akak....wahh terima kasih sbb sudi join contest ni..ulsan yg padat sgt2!..walaupun aak bz tp akak sudi luangkan msa tuk entry ni..all the best tuk aka..smga kita blh jd blgger yg rpt nnti..hhe...terharu lak bila akak sudi bca entry2 lepas..eheh

ieedaz @ mama_isha said...

good luck yer M!

Yana Libra said...

good luck~ :)

IntaNBerliaN said...

siap masuk majalah lg yer... bestnya.. :-)

hairy said...

hery dtg copy link tuk ltk dlm entry smbil2 cari calon2 pemenang :-0

Silent Thinker said...

singgah...dtg dr contest yg sama...
happy blogging..
http://www.safiyahezora.blogspot.com/

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Cioccolato World said...

dieya datang sini dari contest yang sama
follow mollow kamu, good luck ya

http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html