Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, November 23, 2012

CPUV Ketiga Blog Mai Nak Cerita

Assalamualaikum
Apa habaq kengkawan semua.. Tq sebab singgah sini...
M nak berkongsi rasa eksaited n hepi sesangat ngan hangpa semua ni.. 
Nak tau pasai apa? Cer tengok kat bawah ni..

v

v

v

v



CPUV baru dah melekat kat my blog ni..Alhamdulillah...Syukur sangat-sangat.. M baru dok berangan 19 Disember baru nak dapat BE yang ketiga ni, tapi selang dua hari dah dapat CPUV yang ketiga pulak...Tq Nuffnang sebab sudi bagi BE ketiga ni untuk M..

Kali ni giliran DIGI Prepaid Smartplan bertepek kat blog Mai Nak Cerita...Harap2 lama la BE ni 'menginap' di teratak Mai Nak Cerita.. Kiranya DIGI Prepaid Smartplan 'berkawan' dengan Colgate Total Diabetes yang tengah berlari-lari kat sini...Kawan baik2 tau...Marathon lama2 skit yek..hi hi..

M harap sangat kengkawan semua ringan-ringankan jari klik iklan2 tersebut kerana sebahagian daripada hasil berbelog ni M nak sumbangkan kepada anak2 yatim Rumah Nur Kasih di Langkawi ni.. Semoga Allah Murahkan rezeki hangpa semua kerana membantu mereka yang memerlukan..


*Wassalam*


p/s: tengah gigih balas jejak..hu hu.








47 jejari yang tajam menaip:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

ok pasni nk rajin2kan utk klik,ehhehe

tahniah ye kak M,,=)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah.. awk sgt bertuah...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah.. awk sgt bertuah...

Chic Na said...

dah refresh tp tak keluar jgk. ;)

Cik Nur said...

Alhamdulillah...!
Rezeki kak..kena rajin ni.. baru masukkk.. :)

Dayana Bahar said...

Tahniah M... Insya Allah .. usaha murni pasti membuahkan hasilnya..

NIA SI DRUMSTICK said...

wahh...alhamdulillah..rezeki kan..
meh kite tolong click2kan..
mulianya hati dermakan kat anak2 yatim.semoga bertambah2 la rezeki pasni..

umialya said...

tahniah..

nanieybarnieylurviey said...

wahh.. rezeki rezeki.. Alhamdulillah.. :)

kalau ipad nani xthu.. if iphone kena hold home button ngan on/off button serentak.. agaknye ipad sama la kot sbb keluaran sama. *eh tetiba je:)

P/S: Kak M tak perlu tukar sbb die akan redirect terus.. :)

intanfirdaus247 said...

REzeki Kak M...Alhamdulillah...nanti intan click kat iklan tu ya...lepas komen ni..kak m pon tolong intan click satu iklan..kih kih..nak tengok apa jd kat nuffnang intan...:)

hazwan hairy said...

tahniah akak..rezeki tuh!.hehe

intanfirdaus247 said...

satu untuk digi sudah click..hehehehe

intanfirdaus247 said...

satu untuk colgate!..jgn marah komen banyak kat sini..hehe

aTieYusof Family said...

Tahniah Kak M..
dah tolong dah click-click :)..

cweet pinky said...

wah , tahniah ek , nak taw care printscreen ??

carik keypad yang ade tulis PRTSC

then bukak paint , paste , save :D

jawapan entry "jangan laknat israel":

insyallah CP nanti ada entry lebih lanjut pasal benda nih :D

CP sendirik takleyh bg jawapan tapi buat mase nih , better kite gune yahudi atau zionis

hazanis said...

tahniah sis. :)

baby comel said...

dah klik kak M.. tahniah tau,rezeki tu namanya :)

Cik Aini said...

insyaallah
kalo niat baik pasti dimudahkan Tuhan kak :)

Cik Aini said...

cubit mesra tuk kak M:)
done colgate!

Wak Gelas™ said...

wak jugak yg X fofuler uoolss.. uuHHuuu

mia izzati said...

tahniah la ye..moga murah rezeki lagi..amin...

izan mama mia said...

tahniah...m...

Acik Erna said...

Assalam M..tahniah..semoga akan bertambah BE kerana niat murni M tu

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. TANHIAH AKAK .. UNTUNGNYE DPT BE .. DEQ XPENAH DPT AG BE NI .. HOHO

QasehnyaRania said...

ok M
tahniah..
suke2 :D

nik ros said...

tahniah..makin bertambah la BE yea :)

Cik Nurul Siezuka said...

Waaa.. Tahniah..

etuza said...

nak tanya bagaimana nak dapat BE tu M, kita klik2 ja ke Nufang tu...

etuza said...

nak tanya bagaimana nak dapat BE tu M, kita klik2 ja ke Nufang tu...

miz ruha said...

alhamdulillah... murah rezeki...
cubit digi dan colgate untuk kak M... :)

Tihara said...

as salam,
pasni akak takyah habaq dah no..mai sini akak mesti klik..Alhamdulillah at least walau sikit, kita dpt share dgn yg memerlukan pun dah bagus:)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah mai....insya Allah rezeki pasti ada..

drzirakudo said...

bes nye la. sye punye account nuff ade problem. mle2 da ade dwet da. ble cek blek ttbe 0 sen. sbb pebende mslh ntah. pastu trus tk detect smpai skang. nk dftr bru tk reti.

MAZLIZA ABD RAZAK said...

wah...
rezeki mari lagi

maszull said...

assalamualaikum M...tahniah yer semakin meningkat BE tu...:)

Solehah Shamsuddin said...

wah tahniah akak

Arina Shamsul said...

tahniah dear :)

kalau nak prinscreen i pad,tekan button bulat(menu) tu serentak dengan button on/off atas tu,ni pun alesya yang ajar mama tau..sebelum ni mama pun tak tahu..hehehe.

man said...

Sy pasti akan klik..hehe

Kesuma Angsana said...

tahniah ye mai

mselim3 said...

tahiah M moga anda sukses selalu k...

Hatimi Tahirruddin said...

tahniah Kak M...sy tak tau apa2 pasal nuffnang ni...

Deqla manjew said...

tahniah M...untung la..deqla bab2 ni mmg 1 hapa x reti.. haha

9n0L4 said...

tahniah m. nak jugakkkkkkkk. huhu. mcm mane m buat. takde pulak iklan kuar arini.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak....

nk klik tp iklan 1 pun xappear nih

PinkUmmi said...

tahniah....

Mrs Velentine said...

tahniah..so dh 4 lah kan....untung..rezeki..

Deq's Qienz said...

tahniahhhh...klik milo tuk khalish ya :)