Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, November 06, 2012

Terima Kasih Jemari Suri


Assalamualaikum dan salam ukhuwah buat kengkawan semua...

Entry singkat ni M nak tujukan khas untuk Jemari Suri atau lebih mesra M panggil blogger ni JS..
Masa M balik umah tak sat, M tengok ada beberapa sampul untuk my hubby dan terselit la satu sampul untuk M..Rupanya, ia dari JS...Bila M godek2 ada terselit 3 keping promo Card untuk masuk ke Aquaria KLCC dan sebentuk keychain istimewa JS cam kat dalam pict tu.cantik kan! Keychain tu sebab M jadi top Commenter kat blog JS..

Terima Kasih Bebanyak JS...

Sesapa yang belum mengenali JS bleh la ke blog JS kat http://jemarisuri1001.blogspot.com/ ..

M doakan rezeki JS akan lebih melimpah ruah..Insyaallah ^_^

Wassalam


p/s: Maaf yek kengkawan, M tak dapat nak marathon ke blog hangpa lagi ari ni sebab M kena balik umah my MIL semula..Esok kalau M balik my umah, M akan terjah hangpa semua na....
Tqvm sebab sudi singgah my blog..



46 jejari yang tajam menaip:

\\ Izzah // said...

Bestnya dpt hadiah ! ;)

Nur farahiza said...

bestnye :)

Mrs Velentine said...

wah bestnye dpt gift kan..

Cik Nur said...

moga akak juga di murahkan rezeki..tahniah..!

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wah syoknye dpt adiah cmni =) tahniah kak,,

Cik Ain said...

wahhh untung la huhu

Dunia Wilma said...

Bestnya dapat hadiah :-)

Tihara said...

as salam

alhamdulillah murah rezki M..patut lah sunyi je yer M..take ur time k :)

boni kacak said...

wah..tahniah.. nak tiga2 keping promo card tu boleh??hahahahaha :P

Nisa Greennnpanda said...

wah.. cntik keychain felt tue.. hehe..

p/s - Kak M, yg flower hp strap tue 1 pc = RM1.50.. tp kalo bulk order ade less..

dya bunga said...

bestnya dpt promo card..hihih

QasehnyaRania said...

tahniah..

murah rezeki..

aku HaniAsyira said...

Jsuri.. comel je nama tuh

C'Jai said...

Murah rezeki M dan JS....:-)

miz ruha said...

bestnya dapat promo card tu....
rajin betul kak M mengomen... ^_^
bertuah badan...

kinara kinatara said...

wah cantiklah...hehehe..:)


betuah akak:)

are_lin@yu said...

wahh best nya thnaih dear ;-)

Karukord Jagau's said...

syoook nyaa ^_^

Cik Gee said...

wooowww.. terbaik laa dapat sponsor promo card.. tahniah.. :)

Chic Na said...

dapat hadiah lagi kak. :)

9n0L4 said...

wahhhhhh. m pun dpt ye. ramai jugak terjah blog yg dpt hadiah ni. :)

klik klik utk m juge. hee.

Deqla manjew said...

untung M ni tau...murah rezeki selalu...nnti dpt souvenir dr deqla pulak kan.. haha..insyaAllah lepas buat cabutan baru deqla umum then poskan. :)

hazwan hairy said...

TAHNIAH akak!!

aizu's life said...

bestnye!!! smoga M & JS murah rezki.. aminn..

CikNana said...

selamat mulih ke kampung MIL..:)

Nyue said...

wahhh..cantik cik M..ehehhee

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihttp://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

lelamaisara said...

wah...bestnye tahniah...

the malay male said...

Boleh la ke aquaria lepas ni ye

adyna said...

tahniah m :)

leh bawak anak2 g jalan2 tgk ikan ;)

izan mama mia said...

jom g Aquaria KLCC...hihihi

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer !

eita said...

comel..

best masuk dalam aquaria...rasa macam taknak kuar je

jaakechik said...

tahniah yer M... hehe...

IntaNBerliaN said...

tahniah M :-)

IntaNBerliaN said...

done dutch lady, digi n celcom

Cik Aini said...

best lah kak M..tahniah2
rezeki mlimpah ruah..moga rezeki bertambah selalu ye.amin :)

Myra Jay said...

Tahniah ye dan semoga murah rezeki JS :)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah m...cr klik digi easy

Nurfara Hani said...

seronoknya dapat hadiah:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak..cute keychain tu..wah pasni leh bw khalish p aquaria hehe..

p/s: hadiah tudung kak wani dh pos kelmarin tau

fieda said...

tahniah M...

fieda said...

klik2 samsung..

wan nurul hezrina said...

tahniah kak m..bertuah badan dapat benda2 tuh=)

intanfirdaus247 said...

salam, eh , kita pon sama..dapat hadiah dari JS gak..hehe..meh kita kenal2 antara kita lak..jom..saya intan..:)

★ aIsyaH ★ said...

cantik..xD

boleh buat koleksi semua2 ni..i like.xD