Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, November 10, 2012

Y&E Anggun Collection

Assalamualaikum semua pembaca my blog..Hari ni M nak cerita pasai Y&E Anggun Collection yang menjual kain pasang secara Online ..Kaum hawa ngan kain pasang memang tak bleh dipisahkan..Betoi tak? Sapa yang pernah beli kain pasang secara Online? Hmmm..sesetengah tu mesti risau bila nak beli secara online kan..Risau nanti lain yang dipilih, lain yang dapat..umpama indah khabar dari rupa..

So hari ni M nak cerita skit pengalaman M beli kain pasang secara Online daripada Y&E Collection.. Actually, M mula kenal ngan Y&E ni bila M menang GA kat blog adik Izzah Ismail..M diberi pilihan untuk pilih hadiah. Lepas M godek2 semua hadiah yang disenaraikan, M jatuh hati ngan kain pasang kat blog Y&E ni..So, M pun pilih la kain pasang drpd Y&E..Bila hadiah tu sampai, my Mak ada kat umah M dan dia pun belek2 sama hadiah yang M dapat tu..Apa lg, my Mak ni memang pantang tengok kain pasang cantik2.. Terus dia suruh M bukak laman FB Y&E Anggun Collection

Memang rambang mata kalau hangpa nak tau..semua cantik2.. Siap ada promosi lagi.. My Mak pun terus sambaq sepasang italian silk (gred A)bukan apa nak tengok dulu kain tu camna kan..Sememangnya indah khabar indah rupanya... Kainnya lembut ja..Corak pun cantik.. Memang puas hati la..Lepas ni mesti M akan beli lagi untuk hari raya akan datang..

Jom tengok kain yang M menang GA tu & kain yang my Mak beli tu..

Ni la hadiah kain pasang yang M dapat daripada Y&E Anggun Collection 
Lembut ja kain pasang ni..Sejuk kalau dipakai 


Ni plak yang my Mak berkenan dan terus beli daripada Y&E Anggun Collection 
Cantik tak?


Tu dia.......SALE! SALE! SALE! Cepat sambaq sebelum terlepas..


Telekung pun ada...Senang nak bawak ke mana2 kan! Pelbagai pilihan warna tu..


Ha! Tunggu apa lagi, jom pakat1 terjah FB & Blog Y&E Anggun Collection 
Klik ja word yang M bold kan tu ok ^_^v

Wassalam





37 jejari yang tajam menaip:

baby comel said...

wah, best tu kak Mai. leh buat baju raya nanti ni =)
eh raya lambat lg la hehe

Chic Na said...

boleh cuba beli on9 lak. tp jahit baju kurung setahun sekali je time raya. hikhik..

Cik Nur said...

wah..boleh g cuci mata ni..!
mana tau kot ada yang berkenan.. :)

miz ruha said...

cantiklah kainnya kak M...
boleh gi usha ni... :)

cubit2 en nuff.. ^_^

shuhadaothman said...

Murah rezeki akak..lawa kain dy. Shu pon xpenah order kain psang by online lagi. lps ni boleh g tgk2 :)

Dunia Wilma said...

Cantiknya kain pasang tu :-)
Lepas nie nak terjah FB page Y&E Anggun Collection la...

Tihara said...

as salam

tahniah M..lawa jugak ken dia..telekung tu pun cam berkenan jugak lah :)

nanieybarnieylurviey said...

Italian silk punye corak mmg superb!! suke sgt corak die.. :)

Anak Pak Muin said...

hamboi bisness sakan..nice2 :)

kinara kinatara said...

wah..cantiklah kak:)

huhu...kena singgah jugak nyh...:)

kinara kinatara said...

wah..cantiklah kak:)

huhu...kena singgah jugak nyh...:)

Busyra Bt Takiyudin said...

cantik2.. :)

cerita best said...

amboiiii bt duit sakan nampak heheheh nnt blh la belanja pakjoe hahah

Sue PeLik said...

cntek3 jugak kan. huhuhu tinggal duit jerk adaa ke tak huhuhuhu

C'Jai said...

Hmmmm...boleh tahan nampak dia punya corak tu M...menarik... akak jarang dh beli kain pasang...suka pakai jubah....kalu tak,harus mengintai jg kat Y & E tu...:-)

Azian Elias said...

salam kenal..

i memang tak pernah lagi beli online. baru nak cuba2.. sebab tak de credit card. kalau ada..eemmmm mauuu... hee

FaLya said...

cantik!!jom join GA!
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

cik awi said...

Kalau busane untuk pria ada ta'..?

Si Matatajam said...

@cerita best: ni bukan entry berbayaq pun pak Joe.. Sekadar entry penghargaan ja..Org memberi kita menghargai..

Si Matatajam said...

@Anak Pak Muin: tolong promote ja dik..seikhlas hati ja ni..

Cinta Misteri said...

Cantik... tp CiM jarang nak beli kain ela by online, sebab kadang tu gambar sgt menarik, bila smpi kainnya kusam. unless kalau beli kain yg defenately colour blog yg terang benderang tue.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah murah rezeki akak....kain pasang tu cantik...wani xpenah beli on9 kain pasang ni..lepas ni boleh cuci2 mata

intanfirdaus247 said...

Wah bestnya....tahniah..:)

eita said...

memang rambang mata pun tengok..sume comel2 belaka

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantiklah kain die, lg2 yg mak akk berkenan tu ,hehehe nice jek

nadia said...

kak M,
tu orang panggil kain sembahyang bandung kan. :)
senanggg nak bawak gi mana2.

Mrs Velentine said...

tahniah..ble buat baju kurung

Deqla manjew said...

haa kan..murah rezeki...tahniah... :)

Myra Jay said...

Tak pernah lagi beli kain pasang secara online, takpe nak terjah jugaklah nanti :D

Mia Liana said...

cantiknya M...

syiela said...

tahniah... cantik..untungnya

wan nurul hezrina said...

suka design italian silk.nnt nurul terjah guna fb hubby

dya bunga said...

cantiknya

Cik Aini said...

ai selalu wat bj time raya ja pun..kalo kenduri kira pakai bj raya ja lah.hihihi

tahniah ye kak M :)

IntaNBerliaN said...

cantiklah corak dia :-)

shidaR said...

cantik :)

Zie said...

tengah dok riki2 gak kat sini.. wah sib baik bagitau.. memang masa tgk gamr elok tu yang berkenan tu... nanti leh sambar satu