Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, November 09, 2012

Segmen: GRAND Blogwalking by:Nabila Biela


Nak Join Klik Banner yek ^_^



Ha! Tunggu apa lagi..jom join ramai2....


p/s: Wish Me Luck


59 jejari yang tajam menaip:

Nory Zoulkefle said...

salam kenal..=)

Mrs Velentine said...

good luck

Deqla manjew said...

good luck M !1 deqla ada tag M kat sini ;

http://norumara.blogspot.com/2012/11/2nd-anniversary-giveaway-by-qcey_9.html

Cik Nur said...

semoga berjaya akak..!

adyna said...

gud luck M !!!

Dunia Wilma said...

Good luck Kak M :-)

NIA SI DRUMSTICK said...

gud luck!! :)

Cinta Misteri said...

Slamat brSegmen yep M. Lama dh CiM tk join Segmen. Tp...hehe evry mth g bowl, cuci longkang

\\ Izzah // said...

Goodluck kak m :)

Cinta Misteri said...

Alamak...salah komen ni. Blogwalking...haha bkn bowling..hehe.
Tp CiM mls BW, camne?

Sue-Rya Qistina said...

all the best!

Arina Shamsul said...

Good luck dear :)

Terasa lama sangat tak singgah sini..huhuhu.
Rindu tuan blog ni..ihik.

Nyue said...

selamat bersegmen akk..gudluck :)

Chic Na said...

best of luck kak M. :)

boni kacak said...

good luck :)

UmmiAbi said...

Salam perkenalan..
Ummi follow n bw kat sini ye...:)
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-bw.html

wan nurul hezrina said...

good luck kak m..moga success=)

MarliaMarble said...

Selamat bersegmen..! =D

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

gudluck =)

Lelaki Ini said...

jom2!

Anak Pak Muin said...

bru first time mai sni..good luck ;)

ieda said...

gud luck dik
nak joint lah ;)

Jemari_Suri said...

gud luck M...

eita said...

selamat bersegmen ye

C'Jai said...

harap berjaya M..

★ aIsyaH ★ said...

rajin nye kak M join..gud lak ye..xD

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen n selamat berblogwalking :-)

IntaNBerliaN said...

done digi n microsoft

Cik Aini said...

gud luck kak M..moga rezeki jd milik kak M lagikk,kalo xmo past je adiah kat ai no :)

tirahzairi said...

gudlak :)

izan mama mia said...

gd luck yer..m..

izan mama mia said...

er lupa..dah komen ke belom..hihhi..gd luck yer m

TiranaAduka said...

salam
Gud luck!

cHeRyNa PiReS said...

Good Luck Mai :)

Tihara said...

as salam

good luck M, nak join tapi nak takes time 2,3 hari ni

Deq's Qienz said...

slamt besegmen kak M :)

etuza said...

teruskan segmen ya....tq masih ke laman pesona..

etuza said...

teruskan segmen ya...jangan berputus asa..

shuhadaothman said...

good luck kak M! :)

kinara kinatara said...

selamat bersegmen kak:)

Engku Muzahadin said...

Datang jenguk sini sambil bawa salam perkenalan :) Selamat follow awak dan ambil jadi rakan ~ Semoga diterima salam yang dihulurkan ^_^

Nakhoda dari segmen yang sama:

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Yura said...

dr segmen yang same.. follow kite ye :) http://nakahime.blogspot.com/

cheeze maz said...

Salam ziarah. Good luck, Ramainya suka joint GA. Jemput semua joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.
insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

slmt bersegmen n slmt berblogwalking kak

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

done white.my

Miss Yanaa said...

Yanaa dtg dari segmen yg same ..Follow sy jom :)
http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

aynora nur said...

salam kenal, dah BW & Follow!

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

syiela said...

harap betuah nanti

dya bunga said...

good luck

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Dri segmen yang sama. followed u, follow me back, (^_^)

http://najaha-abdillah.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

#JemahAwesome said...

Hai,dari segmen yang sama! Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

Solehah Shamsuddin said...

Hai akak.solehah bw sini ye...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Hatimi Tahirruddin said...

salam kenal...dtg singgah dari segmen yg sama...
http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

mawar berduri said...

dari segmen yg sama..done follow..jom follow sy pulak

syiqeen said...

dr segmen y sama.
btw tagged http://crezilady.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Ct Noraishah said...

join..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

irwan alessa said...

salam, saya datang dari segmen yang sama.. Dah follow sini dan terjah la pula ke blog saya ni..#779

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Jemput join juga segmen saya, budak blogger baru mencuba nasib :)

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-sampai-pening-by.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

hai dari segmen sama :)

intan akma said...

Salam kenal..dtg dr segmen sama..done follow..kalau rajin terjahla ke blog saya ;)