Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, November 11, 2012

Year End Giveaway 2012

Nak join atau nak tau pasal hadiah dan syarat2 GA ni, klik la banner ni yek ^_^

Due date: 25/12/2012

Tag: Kina


p/s: Hujung minggu camni memang sesuai join GA..Bleh gak hilangkan boring ni..

40 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

Semoga berjaya kak.. :)

hari ni nur bz sikit...huhuh

etuza said...

rehat2 ni sambil online ke blog2..
bagus jg segmen ni...
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

vendettatraveller said...

good luck :D

vendettatraveller said...

good luck :D

Jemari_Suri said...

gud luck ye M..

Karukord Jagau's said...

happy bergiveaway n good luck

Cik Ain said...

go0o luck yer sis ;)

Chic Na said...

rajin akak join GA. good luck ye. ;)

Cinta Misteri said...

selamat berGA & goodluck

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak

Alhamdulillah dh sampai yer..hope akak suka la pemberian xseberapa dr wani

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

done hishop

baby comel said...

Slmt berGA kak M

محمد رازيق said...

all the best! hehe. btw tq singgah blog kami.jng serik dtg lagi. jmput: http://mrazqi88.blogspot.com/2012/11/terjemah.html

Cik Nur said...

cubit2 hiShop... :)

LYAfrina said...

gud luck dear

eita said...

good luck...

lambat lagi ni..
nati nak join jugak lah

★ aIsyaH ★ said...

rajinnye kak M join..smoga berjaya..xD

NIA SI DRUMSTICK said...

gud luck2..

Tihara said...

as salam

good luck M..kak pun windu nak join GA ni

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nk bw pun tak sempat ni. nnt bila leeza free, leeza singgah2 join erk. SM...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

mcm menarik je kak =)

miz ruha said...

selamat berjaya kak M,,,

baskin robin n apartment untuk kak M...

mselim3 said...

assalammualaikum...
selamat bersegmen k....

Mrs Velentine said...

good luck

Deqla manjew said...

moga murah rezeki M kali ni lagi...good luck! :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bersegmen (",)

izan mama mia said...

gd luck

Arina Shamsul said...

semoga berjaya dear :)

Myra Jay said...

Good Luck M ;D

Mia Liana said...

good luck ya M...

syiela said...

gud luck ye

Kesuma Angsana said...

gd luck ye mai

wan nurul hezrina said...

selmt bersegmet kak m

dya bunga said...

good luck

Dayana Bahar said...

gud luck... hehe

Cik Aini said...

gud luck..
rezeki akak selalu ada :)

IntaNBerliaN said...

good luck m

shidaR said...

gudLuck kak M :)

C'Jai said...

Gud luck M..moga ada tuahnya nanti...

amercorner.com said...

tok tok tok . datang sini . :D

good luck ye giveaway by alya jane ni :D

semoga menang. oh ya .

mari join giveaway ni :D
mp3 sport untuk dimenangi.
ada 3 watch diberi secara random.

jum meriahkan amer nye giveaway :D
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html