Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, November 11, 2012

Year End Giveaway 2012

Nak join atau nak tau pasal hadiah dan syarat2 GA ni, klik la banner ni yek ^_^

Due date: 25/12/2012

Tag: Kina


p/s: Hujung minggu camni memang sesuai join GA..Bleh gak hilangkan boring ni..

40 jejari yang tajam menaip:

Miss N™ said...

Semoga berjaya kak.. :)

hari ni nur bz sikit...huhuh

Unknown said...

rehat2 ni sambil online ke blog2..
bagus jg segmen ni...
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

cik puan rrai said...

good luck :D

cik puan rrai said...

good luck :D

Anonymous said...

gud luck ye M..

Abang Karu said...

happy bergiveaway n good luck

Unknown said...

go0o luck yer sis ;)

Chic Na said...

rajin akak join GA. good luck ye. ;)

Cinta Misteri said...

selamat berGA & goodluck

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak

Alhamdulillah dh sampai yer..hope akak suka la pemberian xseberapa dr wani

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

done hishop

Aimacomel said...

Slmt berGA kak M

محمد رازيق said...

all the best! hehe. btw tq singgah blog kami.jng serik dtg lagi. jmput: http://mrazqi88.blogspot.com/2012/11/terjemah.html

Miss N™ said...

cubit2 hiShop... :)

LYAfrina said...

gud luck dear

eita said...

good luck...

lambat lagi ni..
nati nak join jugak lah

Unknown said...

rajinnye kak M join..smoga berjaya..xD

NIA SI DRUMSTICK said...

gud luck2..

Tie HT said...

as salam

good luck M..kak pun windu nak join GA ni

Leeza Dayasari said...

nk bw pun tak sempat ni. nnt bila leeza free, leeza singgah2 join erk. SM...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

mcm menarik je kak =)

Unknown said...

selamat berjaya kak M,,,

baskin robin n apartment untuk kak M...

mselim3 said...

assalammualaikum...
selamat bersegmen k....

Mrs Velentine said...

good luck

Unknown said...

moga murah rezeki M kali ni lagi...good luck! :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bersegmen (",)

Unknown said...

gd luck

Arina Shamsul said...

semoga berjaya dear :)

Myra Jay said...

Good Luck M ;D

Mia Liana said...

good luck ya M...

syiela said...

gud luck ye

Anonymous said...

gd luck ye mai

mummyrinazone beauty said...

selmt bersegmet kak m

dya nasir said...

good luck

dieyna said...

gud luck... hehe

Cik Ai said...

gud luck..
rezeki akak selalu ada :)

IntaNBerliaN said...

good luck m

Shida Radzuan said...

gudLuck kak M :)

insan_marhaen said...

Gud luck M..moga ada tuahnya nanti...

Unknown said...

tok tok tok . datang sini . :D

good luck ye giveaway by alya jane ni :D

semoga menang. oh ya .

mari join giveaway ni :D
mp3 sport untuk dimenangi.
ada 3 watch diberi secara random.

jum meriahkan amer nye giveaway :D
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html