Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, November 01, 2012

Happy Birthday Eqbal Zack (Giveaway)


Nak join klik header Eqbal Zack ni yek..

Sempena birthday Eqbal Zack yg ke 38 pada 12 November ni, EZ anjurkan satu GA khas untuk follower blog dia..Yang pastinya hadiah2 memang ohhhsemm sangat tau.. 

Kalau nak tau pasal syarat dan hadiah untuk GA ni kena la terjah blog EZ yea..


And this is for u Eqbal Zack

Sorry ye EZ, M terpaksa culik pict ni dr Contact Form..hope EZ tak marah yek



Wassalam


p/s: Doakan M yek...Hope ada rezeki nak dapat hadiah ohsemmmm sgt tu ^_^

43 jejari yang tajam menaip:

Mrs Velentine said...

good luck

Kesuma Angsana said...

gd luck mai

Deqla manjew said...

good luck kak M.. siyes, deqla x dpt nak join sbb blog dia kena blocked kat opis ni...huhu...

cHeRyNa PiReS said...

Happy Birthday!!!

dya bunga said...

good luck..:D

Lelaki Ini said...

chaiyok2!

Tihara said...

as salam

happy birthday untuk dia :)

**komen akak ada dua ye..nt delete yg satu lagi tu..line slow sgt..aduii

Cikgu Ma said...

ada gak tgk pasal GA ni...ingat mlm nanti nak join

gud luck M

Nyue said...

gud luck cik M yea..heheheh..kalu dpt kita kongsi erk..ahahahahaa

CikNana said...

kakak M,semoga berjaya..:)

Cik Nur said...

semoga berjaya..!
Nur klik celcom..

Fendy said...

HB buat beliau...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak

done sime darby

iklan atas header dgn bawah entry xkeluar nanti wani singgah klik2 lg k

kinara kinatara said...

wah gud luck kak:)

Dunia Wilma said...

Good luck Kak M...
Ada peluang Wilma nak join jugak :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

done celcome & xpac

hazwan hairy said...

eh abg eq lah....nk gak join..hikhik...gudluck

Dunia Wilma said...

Good luck Kak M...
Ada kesempatan Wilma nak join jugak la :-)

shuhadaothman said...

good luck kak M! share hadiah taw kalau menang. hihi ^^

لين Si Pipi Merah said...

all the best sis!

:)rasa macam nak join jugak. tapi tataw lg.nak cari ayat..nak cari ayat..dulu :)

zan said...

salam,selamat berfollower.

izan mama mia said...

gd luck m

Miss BaNu said...

good luck yer

Nisa Greennnpanda said...

gud luck kak M.. ^_^

eqbalzack said...

Assalamualaikum,

Nice editing. Cantik2..hehe..
Terima kasih join GA eqbalzack.com. Tunggukan keputusan pada 19hb November 2012 ok.

-eqbalzack-

Basil Hibiscus said...

goodluck! selamat hari raya adha! first time melawat blog ni. salam perkenalan :)


jemput baca blog kami juga: www.basil-hibiscus.blogspot.com :)

-meeSUPERGIRL- said...

good luck! :)

shidaR said...

gudLuck kak M :)

Cik Aini said...

gud luck kak M..
moga hadiah yg ohsemmmm tu jd milik kak M...

psst!penat nih dtg jauh2 xdak org jamu ayaq pun tau..dah la byk ari x jenguk.hihihi

boni kacak said...

good luck ye :)

Deq's Qienz said...

Gud luck kak. N hapi bsday for her.

Deq's Qienz said...

Sori him not her.

QasehnyaRania said...

menarik ni..
good luck m

wan nurul hezrina said...

good luck kak=)

sHaRiNa eLyaNa said...

gud luck kak mai :)

sHaRiNa eLyaNa said...

gud luck kak mai :)

IntaNBerliaN said...

good luck M

IntaNBerliaN said...

done education, digi n white.my

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

done lifebouy n samsung galaxy note

Che Rosliza Che mat said...

good luck..

syiela said...

gud luck.. nak terjah juga.. sempat lagi ke ni :)

C'Jai said...

InsyaALLAH..mudah2an berjaya..:)

lelamaisara said...

Good Luck M....moga ade rezeki..:)