Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, November 29, 2012

My Lucky Seven


Wah! Sukanya M bila tengok ada triple 7 dekat Teman Si Matatajam kat sidebar my blog tadi.. 
Ni menunjukkan blog M dah ada 777 followers..
Sebenaqnya M ingat memang nak tunggu follower ke 1000 baru nak buat review tapi disebabkan nombor 7 ni sangat besaq pengaruhnya dalam hidup M ni, so M nak review gak la follower ke 777 ni.

Follower yang bertuah tu adalah

Pipey
pemilik blog http://www.julymasquerade.blogspot.com/


Serba sedikit tentang Pipey ( M copy dr blog beliau)

Hello everybody!! Anyway, I just say a few things about myself. I’m just an ordinary girl who’s started blogging on 31st August 2012. So, this is my another w0rld. I mean, blogging is so cool. You guys are awesome! Do follow my blog b'coz I always follow back.. much love ❤❤


Disebabkan M baru ja kenal blogger ni dan beliau juga blogger baru, M hanya sempat baca beberapa entry kat blog beliau..Antara entry yg M terjah dan menarik di mata M:


Sebenarnya Pipey singgah ke blog M melalui segmen Mia Liana..M harap lepas ni kita bleh jadi geng ye Pipey dan saling berbalas kunjungan untuk kekalkan ukhuwah antara kita..

Wassalam

46 jejari yang tajam menaip:

Sue-Rya Qistina said...

cantik no tu. triple 7. hehehe

Cik Zaniff said...

waa..makin succes ye..gud luck..hope bertambah lagi..:)

Mrs Velentine said...

tahniah...dh 777

Deqla manjew said...

chaiyok2...lg sikit jek tu nk cecah 1k.. tahniah...blog makin maju dan jayanya! hihi

Solehah Shamsuddin said...

wah tahniah akak.solehah pn bru cecah 700 follower.jenuh jgk nk kejar ni :)

Piepy said...

Woooo.. Thanks kak matatajam! tak sangka sangat kak nak review blog piepy.. mmg lucky number laa.. hehee

Cik Nur said...

777---cantikkk..!
teruskan berblogging akak....!

Shasha Yacob said...

tengah dalam proses menerjah cik pipey. hihi

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tahniah...
k.M ni selalu bertuah (",)

Cho Zila said...

tahniah.. ramaitu.. semoga kita akan terus berblogkan..

nanieybarnieylurviey said...

nice number!! :)
kejap je nk smpai 1k :)

Wak Gelas™ said...

fuyooohh, wak pon X fofuler jugkakk.. UHhuuu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

SWEET NUMBER.....

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wah kak M, cantiknye nmbo 777 tu =)

Chic Na said...

lucky no 777. ;)

Cik Aini said...

tooodiaaaaaa...
777..no cantik no kalo 888 lg cantikkk..no ai tu.hehehee
xtau la taun bila ai nk smp no tu kak :)

umialya said...

777 tahniah...

Dunia Wilma said...

Tahniah Kak M...Dah ada 777 followers :-)

★ aIsyaH ★ said...

cantiknye no. 777..xD

blog kak M memang terbaek..^^

محمد رازيق said...

keep it up kak. pasni 7777 lak. teruskan blogging kak.

C'Jai said...

Semoga ukhwah berpanjangan..

aTieYusof Family said...

CAntik no 777 :)
bestnya kena review....

N.Aima K said...

kejap lg nak terjah piepy

Remy hazza said...

untungnyer...tapi betul...ada yg suka jadi followers pada satu2 number.... nak tambah menarik.......

Chic Na said...

jalan2 sambil klik digi & colgate. ;)

Hatimi Tahirruddin said...

wah nombor baik tu 777...tahniah kepada Kak M dan juga Piepy sekali...nanti kalau sempat boleh singgah blog beliau...

nadia said...

bestnyaaaa. :)
cantik nombor kak M. 777.
jamess bond! :)))

ieda said...

tahniah dik dah mencapai 777
sekejap jee nak ke 1000 tu .. ;)

ok lah nanti akak terjah blog pipey !

hazwan hairy said...

terjahh!! 7 bwa rezeki....klo cina lah..haha

aizu's life said...

fuiyoo.. tahniah!!
nk harapkan kite, nth bile thn bru cecah ramai cmtu.. hehe

Nyue said...

tahniah kepada no 777 :))

are_lin@yu said...

mmg nice no 777..hihihi..tahniah k.M

Tihara said...

As salam

unik nama dia kan...congrats
Both of you:)

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

izan mama mia said...

tahniah 777 hehe

Mimie said...

taniah M...cntik no tuh 777...

\\ Izzah // said...

Wah , makin ramai follower blog ni , lame tak jenguk kak m, kak m sihat ? ^_^

Mieya Atiera said...

tahniah !

Dayana Bahar said...

cantik number hihi mmg bertuah

miz ruha said...

nombor yang cantik... ^_^
tahniah buat kak M dan pipey...

shidaR said...

wahhhh tahniah 777 menarik no.tu :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak...nice 777

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah... dh ramai follower M :-)

Che Rosliza Che mat said...

Wow! tahniah..

9n0L4 said...

suke jugak no 7. hee. nnt 888 pulak. :)