Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, November 20, 2012

Encik Posmen Mai Lagi


Assalamualaikum to all my readers..Hope uollss sihat semua yek..
Kali ni M nak hapdet pasai hadiah yg M terima daripada member2 blogger yg sangat pemurah ni..

Pagi Ahad yang lepas encik Posmen ada mai hantaq dua sampul surat warna cekelat kat M.. Nak tau isi sampul tu dan sapa yg hantaq dak? Ok jom belek kat bawah ni yek...

Firstly dari Kak Tihara iaitu pemilik blog http://herba-tihara.blogspot.com/ & http://crochetlurve.blogspot.com/. Hadiah ni M terima sebab M jadi pemenang tempat pertama Segmen Link Blogshop bagi kategori entry terbaik..Wah!! Memang tak disangka sungguh entry M terpilih tau..



Terima Kasih yea Kak Tiha.. Cantik sangat Keychain kipas dari Cameron Highland tu dan kerongsang crochet bunga2 gitu..Kak Tiha ni kan peminat bunga-bungaan..  Kalau hangpa tak caya cer terjah blog Herba Tihara ni, banyak entry gambar bunga yang cantik2 sangat.. Jangan lupa terjah blog Herba Tihara tau...Kak Tiha sangat2 friendly..


Hadiah kedua plak, M terima dr Kak Fieda pemilik blog http://mylovely-fieda.blogspot.com/
Hadiah ni M dapat sebab M jd salah sorang top commenters blog Kak Fieda ni.. Alhamdulillah.. Sebelum ni pun M dah pernah dapat hadiah keronsang dr Kak Fieda..Kali ni Kak Fieda tambahkan lagi koleksi kerongsang M ni dan yang bestnya, hadiah untuk Khalish pun ada tau.. Cer tengok pict kat bawah ni..


Ada keychain angry bird kaler biru lagi..Khalish punya la suka sampai M nak snap pict untuk masukkan dlm entry ni pun x mau bagi..tapi lepas pujuk2 skit baru dia bagi..hi hi..Best la tu dia pun dapat hadiah gak.. Tq Auntie Fieda sb bagi hadiah ni kat Khalish ^_^



Siap gantung kat zip beg sekolah dia lagi..Suka sangat la tu..Warna pun match sangat dua2 tu kan..
Jadi sesapa yg nak hadiah dr Kak Fieda, rajin2 la terjah blog beliau dan rajin2 la komen yek.. mana tau ada rezeki hangpa plak lepas ni dr Kak Fieda.. Tapi lebih seronok kalau kita sesama blogger saling menziarahi dengan ikhlas..ops lupa plak..klik nama Kak Fieda ni untuk ke blog beliau yek..

Wassalam

p/s: Syukur pada Allah kerana sentiasa murahkan rezeki M dlm dunia blog ni..



Published with Blogger-droid v2.0.9

53 jejari yang tajam menaip:

Deqla manjew said...

betul tu..mmg murah la rezeki M sbb dlm ramai2 deqla tgk M paling byk dpt hadiah.. hihi...tahniah tau..

E'in said...

alhamdulillah... murah rezeki kak M... :)

intanfirdaus247 said...

Kak M! wah leh wat koleksi keychain nih!

Saya Disini said...

comei

Acik Erna said...

Tahniah M..memang seronok bila dapat kiriman hadiah..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

besnyer hari2 posmen terjah,hehehhee,,

sume pun cantik2 kn, mcm yg sebelum ni saye kate, saye suke kerongsang merah mnyale tu =) like sejuta kali,,hihi

Kesuma Angsana said...

mmg rezeki tu mai

Mrs Velentine said...

tahniah dear

nanieybarnieylurviey said...

murah rezeki.. Khalish siap gantung da tu kt beg sekolah..

Sue-Rya Qistina said...

wah bestnya!!!

Mieya Atiera said...

Comelnya. Tahniah :)

Cik Que said...

best nye dapat 2 hadiah sekaligus...^___^ cikque sekali je dpt hadiah dri giveaway aritu..=)

fieda said...

alhamdulillah dh sampai..harap M dan khalish suke ye..

Fendy said...

bestnyerr...dapat hadiah

izan mama mia said...

tahniah....rajin komen..hiihhi..kak fieda mmg pemurah..saya pun dapat...tahniah juga mng ga dr kak tiha.....

Nyue said...

best cik M...selalu dpt hadiah :))hehehe

Cik Ain said...

wahhhh ,besz nye dapat hadiahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...over huhu

Puan Siti said...

Syukur Alhamdulillah...

PinkUmmi said...

tahniah tahniah...best kan dpt hadiah...

the malay male said...

Tahniah

Tihara said...

as salam

cantik2 hadiah kak fieda bagi..akak ni frenly ke..hehe, rasa lucu plak M..alhamdulillah sampai dgn selamat kat langkawi..:)

hazwan hairy said...

alhmdulillah rezeki...tahniah akak!

TiranaAduka said...

salam sis smt
Tahniah
Wah siap gantung pd bag gitu..cantik..hehe

are_lin@yu said...

wahh comelnya tahniah dear ;-)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah....rezeki hihihi

Deq's Qienz said...

tahniahh kak murah rezeki..kak nuff xkuar la pulak ek xdapat nk klik milo tuk khalishh..nt sy dtg lg k.

Ujie said...

TAHNIAH M!

mesti tersenyum lebar seharian lps dpt hadiah2 comel ni kn..:)

Chic Na said...

dpt hadiah lg. bestnya. pandai k.fieda pilih, matching dgn bag. :)

baby comel said...

Wah seronoknya kak M.. Best la :)

Myra Jay said...

Tahniah ye M :)


M, MJ dah pos pisau ye hari ini, tiada aral esok atau lusa boleh sampai :D Terima kasih ye :D

teratak hati said...

Comel2 je hadiahnya..tahniah..

Shasha Yacob said...

wah wah wah, bertuahnya badan, hihi tahniah kak M. :D

rieda_ffya said...

wah murah rezeki ye...dapat hadiah lagi..

Misya Mialen said...

wawah. untungnya mai;) tahniah yea;)

lelamaisara said...

bestkan dapat adiah..;)

syiela said...

cantiknya.. untung rajin berblogging ni disamping dapat kawan dapat hadiah juga :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Wah murah rezeki kak M...cantik2 hadiah yg dpt...tahniah kak :-)..khalish mesti happy dpt angry bird tu eheee

Leeza dayasari [santai leeza] said...

beruntungnyer.... huuuuu...
tahniah.

MAZLIZA ABD RAZAK said...

syoknya..
kak M selalu dapat hadiah

Cik Nur said...

wahhh..siap gamtung dah angry bird dekat beg dia..!

khalish2... :)

لين Si Pipi Merah said...

alhamdulillah..nak kongsi hadiah bole tak? :P

tahniah sis. <3

boni kacak said...

wah.... tahniah.. banyak dapat hadiah tu..hehehe..

QasehnyaRania said...

tahniah..
hadiah kita sama sampai..hihi

eita said...

comel..comel...

aku HaniAsyira said...

sesuai angry bird dgn beg kan

nik ros said...

mmg murah rezeki :)

wan nurul hezrina said...

nurulpun ada nk wat entri ni..bykgk brg terima tp lepas satu mari lg satu.hihihi so entri tertunggak.tgulg byk2 cket brg

9n0L4 said...

wahwah. mmg patutla si khalish teruja tgk angry bird tu. comel. :)

Solehah Shamsuddin said...

murah rezeki akak.tahniah

Solehah Shamsuddin said...

murah rezeki akak.tahniah

Karukord Jagau's said...

aku sukak sama itu anggeli bird :)

Cik Aini said...

murah rezeki kak M kan..
moga rezeki kak M sentiasa mencurah2...
ai x bleh nk jd top komentar..kesibukan mengatasi segalanya.huhu

shidaR said...

weee comel gitu :)