Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, November 29, 2012

Takziah Untuk Keluarga Nurul Hezrina


Selepas M terbaca tajuk entry blog Ina Intan Berlian kat my bloglist, terus ja M terjah nak tau sapa yang meninggal..Rupa-rupanya, ayah sahabat GSF, Wan Nurul Hezrina pemilik blog My Little Honey Dew...Ya Allah memang M terkejut dan tak sangka sangat sebab semalam masa M dok wassap2 ngan GSFians lain, Nurul habaq kata arwah ayah dia tengah koma dan mengalami pendarahan dalam kepala..Sesungguhnya Allah lebih sayangkan arwah..

Jadi, M harap sangat kengkawan yang ziarah ke blog M dapat hadiahkan Al Fatihah kepada arwah ayah Nurul yek..Semoga roh arwah dicucuri rahmat & ditempatkan di kalangan orang2 yang soleh..


Al-Fatihah


Aaminnn


p/s: Semoga Nurul sekeluarga tabah menghadapi ujian Allah..

*Wassalam*

45 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

Takziah buat keluarga Nurul...

Alfatihah...

IntaNBerliaN said...

al fatihah utk arwah... moga nurul tabah kan hadapi dugaan ni...

Chic Na said...

tu la br je baca kat blog nurul ptg td.
Al-Fatihah. semoga mereka tabah menghadapinya.

nadia said...

takziah nurul, semoga tabah mengharungi saat2 sukar ni.

Acik Erna said...

Al-Fatihah

Yana Libra said...

baru tau..Al-fatihah..

umialya said...

al fatihah

Norzie hany said...

Takziah utk keluarga Nurul.

Cik Aini said...

alfatihah..
takziah tuk Nurul n fmly..

intanfirdaus247 said...

Takziah dan Alfatihah

Hani Uzmaa said...

Al-Fatihah...

Semoga arwah ditempatkan bersama golongan org beriman.

Myra Jay said...

Salam takziah buat keluarga Kak Nurul, semoga roh arwah dicucuri rahmat

Deqla manjew said...

deqla pun buat entri pasal ni...sedeh sgt...Al-Fatihah....

Mrs Velentine said...

al-fatihah

izan mama mia said...

Al-fatihah untuk arwah...mg nurul tabah

Arina Shamsul said...

takziah buat keluarga nurul dan AL-fatihah.

Tihara said...

As salam

al fatihah..moga ruhnya dicucuri rahmat. .
Salam takziah

CikNana said...

AlFatihah dan takziah buat famili kak nurul..

E'in said...

semoga nurul dan keluarga tabah.. semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.. al-fatihah

Nyue said...

takziah buat keluarga akk nurul..nyue tahu dr whatsupp..

mselim3 said...

ramai2 kita sedekah kan al-Fatihah.....amin.

pls : Saya dah sedekahkan..ramai2 kita baca al-Fatihah ke atas arwah bapa member kita nie k...jap lagi saya nak visit blog dia. k

mselim3 said...

ramai2 kita sedekah kan al-Fatihah.....amin.

pls : Saya dah sedekahkan..ramai2 kita baca al-Fatihah ke atas arwah bapa member kita nie k...jap lagi saya nak visit blog dia. k

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

takziah utk beliau,,alfatihah

Shasha Yacob said...

al fatihah untu arwah.

cik Que said...

takziah bt keluarga nurul..

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

QasehnyaRania said...

Al-fatihah..
Dan salam takziah buat nurul sekeluRga..

boni kacak said...

Al-Fatihah..semoga keluarga arwah akan sentiasa sabar dan redha.. semoga arwah akan ditempatkan di tempat orang-orang yang beriman kepadaNya..amin...

Leeza Eelza said...

Al-Fatihah..

dya bunga said...

alfatihah..semoga nurul sekeluarga tabah..

aku HaniAsyira said...

takziah juga. hmmm...

Deq's Qienz said...

Ya allah dq pon baru tau nih..salam takziah k.nurul.

hazwan hairy said...

alfatihah tuk keluarga beliau..

Shasha Yacob said...

singgah petang kak M :D

Solehah Shamsuddin said...

Al-Fatihah. Ya Allah, biar betul ni. Solehah baru baca blog kak hezrina yang arwah ayahnya koma. Bila baca sini, dikhabarkan arwah ayah beliau sudah meninggal. Semoga Allah menempatkan si arwah ke tempat orang yang beriman. Aamine.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

takziah dan al-fatihah.

Dunia Wilma said...

Takziah buat keluarga Nurul Hezrina...

etuza said...

al fatiha ...dah baca di laman Mama arina. Moga roh dia tenang di alam barzaq

C'Jai said...

Al Fatihah untuk ayah Nurul

Remy hazza said...

Alfatihah dan takziah utk keluarga nurul.....

Hatimi Tahirruddin said...

al-Fatihah buat arwah...

shidaR said...

salam takziah ~

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Al-Fatihah....Salam takziah utk nurul n keluarga

9n0L4 said...

al fatihah buat arwah.

ketikketok said...

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000