Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, November 20, 2012

CPUV Kedua Blog Mai Nak Cerita

Assalamualaikum kengkawan yang senantiasa sudi singgah my blog ni..

Apa habaq hangpa hari ni? Harap semua sihat walafiat walepatliat..hi hi.. Hari ni M nak berkongsi rasa happy ngan hangpa semua...Wah!! Seronok yang terhengga dahku hari ni, bila buka my Nuffnang, ada CPUV/BE baru dah melekat kat blog M..Syukur pada Allah sebab makbulkan doa M.

Dan kali ni Colgate Total Diabetes pulak yang menyinggah kat sini..Syukur pada Allah dan terima kasih Nuffnang sebab sudi bagi BE lagi kat blog M yg masih baru ni..Harap2 lepas ni bagi la lagi ^_^


Ha! Besar punya M tepek kat sini buat kenangan dan semangat berbelog setiap hari..


19 Oktober lepas dapat first BE..kali ni dapat second BE 19 November plak..
Hope 19 Disember ni ada la rezeki nak dapat BE ke3..hi hi..

M harap sangat kengkawan yang singgah kat sini bleh tolong M klik2 iklan Colgate tu yek.. 

Wassalam

p/s: Sapa yg klik gitau la M kat komen box ^_^v





Published with Blogger-droid v2.0.9

45 jejari yang tajam menaip:

Eca Dwinky Asha said...

tahniah kak M..eca punya...ntah bila dpt cpuv lgi.hahaha..yg satu pun elok main2 mata je...

Che Rosliza Che mat said...

tahniah mai..

Fendy said...

seronoknya....

LYAfrina said...

tahniah..tahniah..moga running lame2 ye

لين Si Pipi Merah said...

datang cubit2 manja kat iklan nuff. tahniah sis.. :)

boni kacak said...

lepas ni mohon belanja kepsi ye.hahahaha

Nisah Mat Noh said...

Alhamdulillah, syoknye nye dah dapat ye, kami ni xdak sekalipun rezeki nak dapat.. mai nak kongsi sket.. hihihi

MRS Rongoks said...

dh lama tak dpt cpuv sbb dh lama sgt tak blogwalking ..

Cik Nurul Siezuka said...

Wah, Tahniah...

Chic Na said...

cikna tak pernah lg dpt BE. hukhuk..

emm ala iklan windows8 lak yg keluar. klik jgk la. :)

luqman zakaria said...

wah!wah! seronoknye..hehe

Dayana Bahar said...

seronokkan bila dapat be kan.. hehe

Cik Nur said...

alhamdilillah..! rezeki...
tahniah akak ....

QasehnyaRania said...

alhamdulillah..
nak juga :D

eita said...

tahniah...

leh lah belanja nanti..hheheh...

nak klik tapi xde iklan plok ..karang kite usha lagi ye

Mia Kassim said...

Tahniah !!! saya pun baru dapat BE colgate ni.....(^_^)

nanieybarnieylurviey said...

BE mmg syok kak. Org masuk je blog akak da jln da duit. Tu blum masuk klik. Sbb tu ramai yg nak BE. :)
Alhamdulillah rezeki lagi..

P/s: terbelit lidah baca lepas walafiat tu
P/s/s: xleh nk klik sbb bw ngn fon.. Esok nani dtg tenyeh2 iklan :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tahniah kak M,,besnyer=)

Cikgu Ma said...

saya x der pun..hehehe

hazwan hairy said...

tahniah akak :-)

aku HaniAsyira said...

sonok lah kak M kan.. =)

mama_saly said...

alhamdulillah..tahniah ya M..:)

nik ros said...

untung la.nnt byk lagi yg singgah tu :)

intanfirdaus247 said...

sy lagi x paham benda2 alah ni walaupun ada sign up kat nuffnang..ehhehe..blur

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa tahniah tahnaih drpd leeza....

Wak Gelas™ said...

masyukk tuuuu.. ehHHe

zino said...

macam mana nak buat duit dengan blogging ni pun tak geti..

Deqla manjew said...

deqla x berapa paham la pasal earning2 ni..lgpun skng kat opis dah xleh nk klik nuffnang..terok betol..maaf tau sbb x dpt nk klik2.. hukhuk :(.. apapun, tahniah tau..moga bertmbh-tmbh earning M..

Mrs Velentine said...

tahniah..kita dpt BE yg sama

Puan Siti said...

rezeki tu..Alhamdulillah..

p/s: Cik Siti lom di sahkan lg lam GSF..tgh godek2 bru...salam kenalan yer...

wan nurul hezrina said...

nurulpun tak tgklg tp nmpk iklan colgate dok legar2 kt blognie haa..mmg klu dah dpt be sekali..berkali2 dpt kak...tahniah

izwan said...

tahniah....

syiela said...

tahniah... harapnya singgah lama2 la ye

izan mama mia said...

tahniah yew..wah...

PinkUmmi said...

tahniah M.....

dya bunga said...

Tahniah M

9n0L4 said...

tahniah. mcm mane m buat? huhu. nak jugak. takde pulak kuar iklan colgate.

done digi & white my. :)

cik Que said...

wah..best nye...=)

Tihara said...

as salam

tahniah M..akak klik digi sbb dia duk lambai2 ni:)

Solehah Shamsuddin said...

tahniah akak

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah..tahniah...sama la kita kak :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nk klik tp xkeluar iklan pulok

Karukord Jagau's said...

alaaa aku segan la nk klik.....maklum lah aku ni kan pemalu orgnya :)

Cik Aini said...

bestnya..
rezeki colgate tu :)

shidaR said...

ramainya dapat BE yg tu shida je blm ade rezeki lg..slow tol tahun nih huhuhu^^