Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, November 25, 2012

Aaron Aziz Di Blog Mai Nak Cerita


Hai..hai..hai..semua..Salam berhujung minggu... 

Cam gempak ja tajuk kat atas tu kan..Mesti Aaronators (betoi ka ejaan dahku ni) kalut ja terjah mai sini tatkala terpandang tajuk tu kan! Hak hak hak... Jangan marah yek, M cuma nak habaq kat hangpa yang CPUV/BE keempat dah selamat bertepek kat blog Mai Nak Cerita ni..

Cer tengok pict kat bawah ni


Astro Fear Factor tu la BE keempat blog ni..FYI, Rancangan Fear Factor Selebriti Malaysia yang bakal ditayangkan nanti akan dihoskan oleh pemenang Hot Guy Award (Shout!Awards 2012), 
Aaron Aziz..



Ha! Kan betoi tu Aaron Aziz singgah kat blog M.. Ha ha ha...Siap tenung2 lagi..


Alhamdulillah...Setinggi-tinggi kesyukuran pada Allah yang Maha Pemurah.
Dan tak lupa juga pada Nuffnang yang baik hati bagi BE ni kepada blog M yang masih belum genap setahun lagi usianya..

Harap2 ketiga-tiga BE yang sedang bertahkta kat my blog ni dapat marathon lama2 skit..hi hi..
Terima kasih pada kengkawan yang singgah sini dan sudi klik2 iklan tu yek..Semoga Allah Murahkan rezeki hangpa semua kerana membantu insan yang memerlukan..

*Wassalam*


p/s: Tq so much Mama Arina sebab dah bagi tunjuk ajar camna nak printscreen bg IPad ni.. 
Lap u  Mama ^_^

47 jejari yang tajam menaip:

Arina Shamsul said...

hehehe,nasib bek mama bukan peminat tegar aron aziz,kalau dah dah jeles dah tadi..hahhaha.

mama tak nak lap...mama nak love..hahaha.

umialya said...

tahniah...

pssttt: Masa akak ke sini Aaron segan nak tunjukkan diri, cuma agensi pelancongan jer, mana tau tergerak hati nak g umrah..

Acik Erna said...

Tahniah M..seronoknya M...3 sekali on going tu..

لين Si Pipi Merah said...

mohon kongsi tips sikit sis.. :) banyaknya be .. :)

Wana Owen said...

Bestnya dpt cpuv.x penah pun dpt lagi cpuv untok blog sy.:(

Anak Pak Muin said...

dah kene tengok ngn aaron tu, taun depan dpat hot blogger award la cmni..haha

baby comel said...

moga Aaron Aziz setia disisi, boleh tengok selalu hero ensem ni :)
tahniah kak M,

rieda_ffya said...

rezeki masyuk tuh...

Chic Na said...

fuuyooo.. aaron aziz dtg. huhu.. bertambah2 rezeki akak. semoga berterusan.

intanfirdaus247 said...

mlm kelmarin pon dia mai kat blog intan tu intan pon buat entry bang aaron juga..kih kih..kita sama kan kak m

etuza said...

tahniah ya M..hebat juga nuffnang ni banyak variasi iklan..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tahniah kak,,heheh\

nk gak aaron aziz dtg blog saye ,ahahha

hnahdy said...

wahh... jeles ni.

Dayana Bahar said...

Promote be tu betul betul ye hehe

hazwan hairy said...

wahhh makin byk dpt.hehe tahniah akak!

cik Que said...

iskk...kak M ni..bt cikQue suspen je...hahahahaa..=D

izan mama mia said...

tahniah lg sekali ....wah habat laa depa..

Cik Nur said...

tanjat boboi..! hehehehe...
xsabarkan nak tgk fearfactor ni..

masyukkk blog akak ni.. hebat.. :)

apapun, tahniahhh...

umialya said...

FM masih ada berbaki satu lagi, M emailkan Nama & Alamat ke umialeeya@gmail.com

http://mimialya1.blogspot.com/2012/11/keputusan-ga-khas-buat-peminat-fridge.html?showComment=1353825443799#c6495270542140629212

Tihara said...

as salam

alhamdulillah, niat yg baik pasti Allah mudahkan..tp masa akak masuk ni tk nampak apa2 ads..maybe nanti kalau ada pasti akak klik :)

E'in said...

hahahahaha... kite pun tertipu gak nie... ;p

Shasha Yacob said...

tahniah kak M. sekarang nih tengah klik your aaron aziz. hihi :D

syiela said...

masa saya mai aaron malu la pulak.. menyorok kat mana ntah

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaa masyuk der....

mia izzati said...

rezeki tuu..tahiahh ye..sy masih lom ada BE hehe..takpe..tak mengharap tapi kalau dpt apa salahnyee ngee

Deqla manjew said...

tahniah...wahhh... aaron aziz a.k.a arjuna kasih mai blog M... fofularnyee... hihi

TiranaAduka said...

salam si mt
Nampak kt tempat miss ruha.. Sis usik nn dia..ta usik 1 kt sini buat sis

nik ros said...

congrat...byknya BE dapat :)

miz ruha said...

usha aaron aziz sikit... :)
murah rezeki kak M...

IntaNBerliaN said...

tahniah M.. :-)

eita said...

glamer lah jap lagi ni...

Azwar Syuhada said...

Tahniah kak M.. Azwa tak pernah dapat lagi.. share tips soon ye.. :)

Hatimi Tahirruddin said...

hihi..wat suspen je...ingatkan betul2 td...apa2 pun tahniah Kak M

Nyue said...

wow...aaron aziz di blog cik M..hehehe...untung la... :))

Nyue said...

wow...aaron aziz di blog cik M..hehehe...untung la... :))

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak..meriah BE...rezeki tu :-)

PinkUmmi said...

tahniah3

Mrs Velentine said...

tahniah..wah Meriah je BE kat blog ni

Zie said...

Tahniah..

Che Rosliza Che mat said...

tahniah...

kinara kinatara said...

meriah lah blog akak ade aaron aziz..huhu...tahniah kak..:)

Deq's Qienz said...

alamakk AA la..nper kat kuar pon kt blog dq AA nihh..errhghh tak aci la.nk jugakk

9n0L4 said...

waaaaaaaaaaaa. nak jugakkkk. huhu. bagi la tips sket. :)

Cik Aini said...

perghhhh
aaron aziz ko!hebat3.hehehe..

Nora Karim said...

wah... tahniah M... ^_^

Myra Jay said...

Mj tak nampak abg Aaron masa terjah ni, tp nampak Colgate then 1 klik :D