Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, November 27, 2012

♥ Birthday GA by Sharina ♥

Nak join klik banner comel ni yek ^_^

.....................................................................................................
♥ Birthday GA by Sharina sponsored by 
Lyssa,Eita,Maisarah,KinaApitShida and Atiqah ♥ 
thanks a lot :)
.....................................................................
M tag semua GSFians  ^_^


p/s: wish me luck ^_^v


51 jejari yang tajam menaip:

★ aIsyaH ★ said...

rajinnye kak M join..xD

Leeza dayasari [santai leeza] said...

jap tgk.. nk join tak.

Solehah Shamsuddin said...

adui solehah lupa nak join GA ni.goodluck eh

boni kacak said...

good luck ye.hehehe

wawasan said...

Kunjungan dari Indonesia ke Malaysia untuk persahabatan
salam sukses dan bahagia
selamat malam dan terima kasih

adyna said...

gud luck mai :)

Arina Shamsul said...

good luck dear :)

Dayana Bahar said...

Join jgn tak join... good luck yer

Deqla manjew said...

good luck M.. =)

C'Jai said...

selamat berGA M.... comel banner dia..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bersegmen

intanfirdaus247 said...

kak intan wish M gud luck my dear!

ahsfantasy24 said...

all the best dear:)

Leeza Eelza said...

Salam perkenalan..Good luck ye:)

Done follow:)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

gudluck ye kak M =)

miz ruha said...

gud luck kak M...

digi ang colgate untuk kak M... ^_^
aaron aziz tak ada pula...

TiranaAduka said...

salam si mt
Gud luck dari ta.
Jom naik triumph pusing 1 round.tuk mt disini.

Nyue said...

rajin kak M...gudluck..selamat berGA :))

Kesuma Angsana said...

gd luck ye mai

syiela said...

gud luck.. dah join semalam :)

Riedaffya ibrahim said...

semoga m berjaya..gud luck..

Karukord Jagau's said...

Insya'allah nnt kalau sempat saya joint :)

kinara kinatara said...

gud luck ya kak:)

are_lin@yu said...

gudluck mama ;-)

cik Que said...

goodluck kak M..^___^

hazwan hairy said...

gudluck akak :-)

aTieYusof Family said...

Good Luck M:)...

Cik Nur said...

Semoga berjaya kak..!
Nur datang sambail gosok gigi guna colgate di sini.. :) Hee.... :)

IntaNBerliaN said...

good luck M..

IntaNBerliaN said...

done maxis n standard chartered

Cinta Misteri said...

Goodluck... Ala..tk dan nk join la M. Kina pown ceponcer GA ni gak

Mrs Velentine said...

good luck...v taq mai http://msvelentine.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-by-irsya-healthy-house.html

Shasha Yacob said...

nak join lah, tapi guna blog yang satu tuh hihi

Nisah Idham said...

salam M..

semoga berjaya tau !! nanti menang kite share hadiah erk.(^_^)

>> nisah asal dari ipoh, dah setahun lebih menetap kat Langkawi, kat Taman Sentosa. Dah lame pasan M org Langkawi, tenung jgk la Muke kot2 terserempak kat billion ke, teow soon huat ke haha tp mmg tak nmpk muke.. agak-agak kalau berselisih bahu, nisah x cam ni.. kalau jumpe, tegur lah ye :)

-meeSUPERGIRL- said...

good luck kak :)

Acik Erna said...

semoga berjaya M

Nora Karim said...

good luck!..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

singgah lagi.

Deq's Qienz said...

Gud luck kak m

izan mama mia said...

gd luck..nnt nk joint gak..tgg ambik mood

sHaRiNa eLyaNa said...

Assalamualaikum..hye..thnks sebab join..:)

here ! senarai mereka2 yg sporting..Jom BW ~> http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-birthday-ga-by-sharina.html

mana tau korang ada rezeki after BW..insyallah..

hainom OKje said...

Semoga mama Khalish menang ye! pas share hadiah he..he..

Mrs Velentine said...

good luck..MV cubit aaron aziz

Cik Aini said...

selamat bersegmen sis :)

Che Rosliza Che mat said...

good luck dear..

Mimie said...

good luck M

Hatimi Tahirruddin said...

selamat berGA...semoga sukses Kak M...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak :-)

Myra Jay said...

Good luck M ;D

Hatoru Bisco said...

sy follow sini dari http://hatorubisco.blogspot.com

hope sudi follow back n komen my entry.. a lot of tengs if u do that :)

#811

Nor Salmi said...

Dari GA sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html