Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, November 24, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Klik banner untuk Join

Hari ni mood bersegmen dah mai dah..hi hi.. Kali ni nak join segmen blog Mialiana.com..best gak blogwalking di hujung minggu ni kan... Bleh tambah member di alam maya ni...I like!

Follower Blog Mai Nak Cerita
756
(Hope lepas ni bertambah lagi..hi hi..)


Mia suruh M nyatakan apa yang paling M suka pasal blog beliau...
M suka singgah blog Mia sebab MACAM-MACAM ADA..hi hi ^_^

Kalau kengkawan nak tau, kena la terjah sendiri blog Mia ni
Lagi satu sebab Mia ni tak sombong, walaupun beliau ni blogger femes emes tapi beliau tetap balas kunjungan dan komen2 kat blog M yang masih baru ni..Thanks Mia.. Hope ukhuwah di antara kita berkekalan selamanya..


Segmen ini berlangsung selama 2 minggu dan akan berakhir pada 8 Disember 2012, iaitu hari terakhir penyertaan.

Jom join ramai2...

*Wassalam*

71 jejari yang tajam menaip:

cik Que said...

selamat bersegmen kak M...^___^

izan mama mia said...

slmt bersegmen..

Arina Shamsul said...

selamat bersegmen dear :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bersegmen

intanfirdaus247 said...

tudia kak m..hehe..apapun good luck..nanti intan rajin intan pi sana join juga...la ni tenet slow x syok tol ..(grrr grrr)

Shasha Yacob said...

alaa nak join jugak,

harap harap minggu ni dapat join no. :D

Mia Liana said...

terima kasih ya M, sudi join segmen mia ni. mia dah check, entri penyertaan lengkap.

sayang kat M juga. keep in touch always...

baby comel said...

Selamat bersegmen.. best tu kak mia buat segmen. nanti baby join ye..
~kak M, sori hari tu balik Langkawi tak sempat nak msg kak M. byk sgt aktiviti buat. sory ye.. InsyaAllah nanti thn depan balik kg lagi

ツFaRhAn687ツ said...

di tag..

http://smilesokmo-687.blogspot.com/2012/11/pencarian-20-blogger-bertuah-by-yana.html

Kesuma Angsana said...

selamat bersegmen ye mai.

Hatimi Tahirruddin said...

selamat bersegmen Kak M...huhu

mselim3 said...

mselim3 ingat nak join jugak lah...boleh tambah kenalan...si M selamat bersegmen k...

mselim3

Cik Nur said...

selamat bersegmen kak... :)

miz ruha said...

selamat bersegmen kak M...
moga follower makin bertambah... :)

shidaR said...

selamat bersegmen kak M :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

yeayyy mak pon br je join tadiiii ;)

zino said...

sekmen apa ni

Cik Ain said...

good luck yer sis ;)

Cik Aini said...

hepi bersegmen sis :)

penyuluh perikanan said...

selamat bersegmen sahabatku
salam sukses yah
terima kasih

hazwan hairy said...

slmt bersegmen kak..sya dh siap tggu nk publish ja..hehe

Solehah Shamsuddin said...

selamat bersegmen akak

Wak Gelas™ said...

wak pon nk ucap slmt brsegmen jugakkk.. ehHHE

Deqla manjew said...

selmt bersegmen M...rajin M ni... :)

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen n blogwalking :-)

miz ruha said...

singgah jenguk kak M dari segmen yang sama... ^_^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen kak

Mimie Najib said...

#762
salam kunjungan dari segmen yang sama + follow..kalau sudi meh la singgah sini.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mysyah Holiday said...

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 763

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

yana aina said...

yana dtg follow & BW ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

Che Rosliza Che mat said...

Selamat bersegmen dear..

Deq's Qienz said...

gud luck kak M :)

IsmailDotCom said...

Salam perkenalan , Singgah dan follow mai :) Jemput singgah blog saya http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

aynora nur said...

BW & follow serta support rakan blogger..

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Najihah Hasin said...

bw here. datang dr segmen yang sama, have visit here and look new entri jgk yer... http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Muhd Ashraf Muizz said...

saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

hainom OKje said...

Dtg dari segmen yg sama!

Reena Shukri said...

reena singgah sini..dr segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Faqihah Husni said...

BW. Saya datang dari segmen yang sama.. Saya suka blog awak! :D


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

Raudhah Syafiqah said...

datang dari segmen sama :) visit mine..

http://minniegirlcrying.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Piepy said...

terjah dari segmen yg sama .. ^^
sy follow awk yew.. #777:D
http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Fendy said...

singgah dari segmen sama...
http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

afraa said...

salam kak. afraa dtg dr segmen yg same. jom singgah blog afra

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Ieta Mat Sa'ad said...

sy singgah sini dr segmen yg sm... salam kenal2....:)

Eraz Fadli said...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azwar Syuhada said...

Azwa datang dari segmen yang sama , kak M.. =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azwar Syuhada said...

Azwa datang dari segmen yang sama , kak M.. =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yeenMiscelivious said...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Cik Yaya said...

singgh dari blog cik Mia ^_^

deno said...

hai!! budak SLE datang follow sini dari segmen yang sama! jemput ke blog deno nanti ya... :)

http://www.dayangdeno.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

Cik Syida said...

salam kenal, kte dtg follow dari blog Kak Mia :D

Cik Syida said...

salam kenal,kte dtg follow sini dr blog kak Mia

EMMYMAZLI said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azira said...

dari segmen yg sma :)
done follow u ..

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Kelana Cinta said...

Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

Kelana Cinta said...

Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

Farra Izzaty said...

follow dari segmen yg sama ^^
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Maria Menado~ said...

Selamat bersegmen.. =)


dari segmen sama, dan BW siniii~

Gadis Cupcakes said...

Assalamualaikum .
Come from the same segment . Done follow you ,
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Jasmin said...

salam, datang dari sgmen yng sama...jemput lah ke blog sy


http://littledaies-port.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Sheera Aya said...

salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow #808 & bw kamu. :)
singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen yang sama.
Dah lama follow sini.

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

nunnaly said...

salam, singgah dari segmen yang sama. eh. M dalam cter James Bond ke? hehe :)

mai singgah
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

hidayah zulkefli said...

dtg follow dari segmen yg sama.
jemput ke blog saya pulak :)

http://misshdyh.blogspot.com/

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia :)

http://mayesa-jcb.blogspot.com

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama :)
jemput join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html