Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, November 04, 2012

Good Luck To All SPM's Candidates

Esok bermula la perjuangan adik2 yang akan menghadapi peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia bagi tahun 2012.. Adik M adalah salah seorang calon yang turut berhadapan ngan exam penting ni.. 
Jadi M doakan semoga my adik, Muhammad Hafis bin Rosli akan berjuang dengan bersungguh-sungguh dan melakukan yang terbaik pada exam kali ni..I know u can do it my sweet lil brother.
Ni la my lil brother ^_^ curik pict ni dr FB dia. Ha ha..

Dan untuk semua adik2 yg akan menghadapi exam SPM bermula esok...
v
v
v


Semoga Allah permudahkan kalian semua untuk menjawab soklan peksa esok dan seterusnya yek..

*Wassalam*

57 jejari yang tajam menaip:

Nor Zilla Sensei said...

gud luck.. adik kita pun SPM esok..camne la jadinye.huhu.kita plak yg berdebar

Tihara said...

as salam

comel adik M mcm M jugak..good luck ey..:)

Fendy said...

good luck to him...and all SPM candidates..

Chic Na said...

hensemnya adik kak M. huhu.. takde family yg ambik SPM taun ni. apepun good luck!

Dunia Wilma said...

Good luck semua ^_^

izan mama mia said...

hensem adik m..
gd luck untuk spm yer

the malay male said...

klu dah buat persediaan, pasti ok je nnt

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck utk adik kak m yg ensem ni n all spm candidates hehe

done milkadeal

Che Rosliza Che mat said...

good luck untuk semua yg bakal hadapi SPM..

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

assalammualaikum, is datang singgah sini, kiss2 ads yang ada jemput ke blog is yer?

Santai iskandarX

9n0L4 said...

best of luck utk adek M. moge tenang menjawab. ;)

tirahzairi said...

smga mereka jawab dgn tenang...

ps: jom join GA tirah

shidaR said...

gudluck adik kak M..woo encem hahaa ^_^

kinara kinatara said...

nyh lah yang akak cakap sama umuq ngan adik kina 2 ya..huhu..:)gud lyuck juga..moga mereka dapat menjawab dengan tenang..huhu..:)

★ aIsyaH ★ said...

semoge berjaya tok adik kak M ye..

semoga Allah permudahkan segalanya..insyaallah..xD

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hensemnya,hahah nasib baik adik2 lagi,,
gudluck ye,,semoga dpt kputusan yg cemerlang n lulus sgale subjek,amin

Cik Nur said...

adik akak comei macam akak.. :)

akak doakan nur juga ya..nur kan baru nak SPM....hahahha

Ain Dzaya said...

adik ke? ehem ehem..na ngorattt!

Karukord Jagau's said...

semoga berjaya...good luck
Amiiiiiiinnn.....

etuza said...

dia adik M tu harapan tu untuk berjaya..semoga Hafis akan berjaya, jawap dengan tenang dan dahulukan dengan doa padaNya

Cinta Misteri said...

gudlak jugak utk anak2. Anak sedara CiM yg kembar tu pown berSPM esok

wan nurul hezrina said...

Yup.my youngest sis also take part.amek spm jugak.gud luck..buat sehabis baik

-meeSUPERGIRL- said...

amboi hnsem. Kalau tgk kt dahi tu msti bjak. Hehe. Slmt brjya kpd smua calon

eita said...

ita plok anak sedara ambik spm..ada 2 orang....

kiut nyer adik..

boni kacak said...

good luck kepada para peserta SPM.hehe.lain macam pulak..

habislah..lepas ni ramailah gadis2 nak jadikan awak bakal kakak ipar..hehehehe

teratak hati said...

Wah smart nya budak nk spm tu..hehe..adik ipar sy pun spm..semiga diorang dpt jwb ngan tenang dn brjaya..

Nyue said...

ensem adik cik M...eheheh..gudluck..dia pon sama dgn adik lelaki nyue ambk spm jugak..ehehe

adyna said...

gud luck utk adik M :)

cHeRyNa PiReS said...

Dah tak ada siapa nak wish. Tapi...takpe...kita wish adik awak.

All the best! InsyaAllah kejayaan milik anda dan yang tersayang. Yippiee!!!

hazwan hairy said...

gudluck to adk akak...sdr xsdr dh 7tahun spm..hahaha

Mrs Velentine said...

hensem adik..hehehe..good luck spm

are_lin@yu said...

amboi sweet nya adik k.m..hihi..gudluck utk dia ;-)

Kesuma Angsana said...

gd luck untuk adik mai dan semua nye ye!

CikNana said...

kakak M.comel ah adik tu..semoga dia berjaya..:)

maszull said...

assalamualaikum MT....semoga adik2 kita akan berjaya menjawab soalan peperiksaan tu dgn baik...:)

syiela said...

gud luck buat mereka semua :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah ptg isnin

done white.my

Jue Jaynee said...

hihikkk comel je adik akak ni

LYAfrina said...

waa..encemnyer dier...
gud luck utk adik ..

ank sedara lya pon 2 org ambik spm//.

man said...

gd luck kepada adik m

C'Jai said...

gud luck Hafis , semoga berjaya degan cemerlang...:)

Cik Nur said...

nur datang klik bskin robbins dan digi untuk khalish.. :)

N.Aima K said...

gd luck!!

E'in said...

alahai... hensemnye adik kak M... hikhikhik... good luck utk die... :)

lelamaisara said...

oh...hensem..adik M..hik hik...:0

good luck...

Shasha Yacob said...

woo, lepas dorang spm, dan akan datang aku pulak yang akan ganti sorammm.

mselim3 said...

moga SPM nanti dapat banyak A k....

Nisa Greennnpanda said...

gud luck utk my sis & adik akak.. ^_^
adik akak hensem, hehe... XD

dya bunga said...

good luck

QasehnyaRania said...

good luck

ala sweetnya muka dia..

Deqla manjew said...

adik ke? mcm retis la M.. haha...good luck!!

jaakechik said...

GUD LUCK JUGAK BUAT MEREKA...

IntaNBerliaN said...

good luck utk adik M :-)

Cik Aini said...

peewitt ensemnya paksu Khalish :)
meh la kenal2 ngan acik ni ha..hahahahahahahaha

gud luck ye tuk adik kak M ni..wish to him all the best :)

Myra Jay said...

Selamat berjaya buat semua calon SPM

Nurfara Hani said...

tak lambat lagi kan nak wish gud luck kat mereka:)

fieda said...

good luck..