Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, November 12, 2012

Alhamdulillah...Rezeki Berbelog Lagi ^_^

Assalamualaikum dan Salam Ukhuwah  kepada semua pembaca my blog.. Harap semua sihat & setia la singgah mai blog M ni yek.. Alhamdulillah pagi Ahad semalam, Encik Posmen mai hantar 3 lagi bungkusan untuk M..Murah betoi rezeki M..Syukur pada Allah SWt yang Maha Pemurah..

Jom tengok hadiah yg M dapat kali ni..........jeng jeng jeng
v
v
v



Keychain dan kerongsang yg ohsemmmm drp Adik Kina sebab M jadi PENGOMEN TEGAR kat blog Kina ni..jadi jom pakat2 terjah n komen kat blog Kina ni yek..mana la tau kot Kina murah hati nak bagi hadiah lg kat pengomen2 setia kat blog dia..
.jom terjah http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/.



Keychain & Bookmark Cameron Highland drp Kak Tihara..Hadiah ni pun sebab M jd top Commenter kat blog Kak Tiha..My Khalish suka sangat tengok Keychain Kasut ada stoberi tu tau.
Jom la terjah blog kak Tiha yang pandai bercrochet ni
http://herba-tihara.blogspot.com/
http://crochetlurve.blogspot.com/


Dan hadiah istimewa seterusnya,




Tudung dan brooch drp Wanieys aka Ibu Qalief..Actually M cuma menang tudung hasil cabutan bertuah yang Wanieys buat untuk ahli GSF..Tapi tak sangka sungguh siap Waniey sertakan sepasang brooch lg kat M..Murah hati sungguh Waniey....


Dan yang paling mengujakan, buat pertama kalinya, bila hadiah untuk Khalish pun ada...Waniey sertakan sehelai TShirt sempena besday Khalish ari tu...purple lagi...i like..Tqvm yea Waniey... Khalish suka sangat baju tu..Cer tengok pict kat bawah ni..Siap senyum bergaya peace gitewww..



Padan ja baju tu ngan Khalish..Peace yawwww!!!
Jom jenguk2 Wanieys dan puteranya Qalief kat sini http://winkwinkwinky.blogspot.com/
Kesian Qalief baru lega demam..Doakan Qalief sihat selalu yea pembaca semua..


Terima Kasih Untuk Kengkawan Yang Sangat2 Murah Hati ni..Jangan malu2 nak terjah depa tau..Semuanya baik2 dan ramah2 belaka.Wassalam.

56 jejari yang tajam menaip:

Mrs Velentine said...

wah untung..rezeki...

Anisa Anuar said...

bestnyeeeeeee....saya baru merasa dpt topup dgn header je...

\\ Izzah // said...

tahniah kak m :)

izwan said...

tahniah..banyak dapat hadiah..huhuhu

izan mama mia said...

tahniah m...

Deqla manjew said...

bestnye jadi M ni..mcm2 dpt..hihi...murah rezeki sungguh la! suka khalish pakai baju purple tu...sweet!

aizu's life said...

bestnyeee.. murah rzki anak branak ni yer hasil dpd berblogging :)

Mieya Atiera said...

Tahniah kak :)

intanfirdaus247 said...

Wah M..tahniah! seronoknya dunia blogger ni kan..bukan semata2 adiah kan tapi sebenarnya ikatan ukhuwah tu kan…

nanieybarnieylurviey said...

mesti kaler purple dari sis wanieys.. :) mcm kaler blognye. :)

Murah rezeki dpt hadiah dri blogger2 :)

umialya said...

rezeki..

Chic Na said...

ni mmg murah rezeki sungguh ni. semoga berterusan. pandai wani pilih baju. muat2 ngn khalish. cikna selalu kalo beli bj kat anak buah mesti terkecik. hikhik..

Chic Na said...

cubit kak M sikit. boring, cuti harini. hehe..

Sue-Rya Qistina said...

wow!! murah rezeki awk ye. congrats!

eima said...

tahniah byk tu dpt

Fendy said...

banyaknye hadiah....memg bertuah la....

TiranaAduka said...

salam...
alhamdulillah...syukur....
jeles tirana aduka tau...hehehhehehhe.....

*jagan marah sis tirana aduka suka bergurau...

Arina Shamsul said...

alhamdulillah murah rezeki yang menerima dan memberi :)

tahniah dear :)

cHeRyNa PiReS said...

Waahhh....t-shirt purple!!! Alhamdulillah...keep up the good work ye :)

Myra Jay said...

Tahniah ye M, rezeki berblog siapa sangka kan ;D

fieda said...

tahniah M dan khalish..murah rezeki..hadiah M kak fieda dah pos tadi..nanti dh sampai bgtau ye..

Deq's Qienz said...

wahhh murahh rezeki kak m..tahniahhh

Cik Nur said...

Alhamdulillah. murah rezeki akak dan khalish. :)

comei khalish pakai baju tu..pandai waniey pilih.. :)

Mia Liana said...

wahhhhh tahniah ya M... rezeki ni..

syiela said...

tahniah.. bukan setakat tambah kawan ja berblog ni tapi ada juga cenderamata :)

Tihara said...

as salam

congrats M..alhamdulillah sampai jugak ke langkawi..akak tak samapi2 lagi nyh :)

balqis fatini said...

hye , support sini pulak :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/ainhaqis-giveaway.html
thanx :)

Kesuma Angsana said...

wah rezeki2 tu semua mai!

man said...

Wah lawanya..murah rezeki ye

Eiqa Almond said...

Wahhh, murahnya rezeki.. :D

Dunia Wilma said...

Tahniah Kak M :-)

aku HaniAsyira said...

rezeki2

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah banyaknya akak dpt adiah..murah rezeki...

sama2 k...owh hensem boy begaya sungguh try baju baru kihkihkih...nasib muat wani pun agak jer tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nuff akak xkluar satu pun iklan..nanti wani singgah lain k

wan nurul hezrina said...

wah rezeki melimpah2..senyum lebar si khalish dapat baju2..hikhik..

MarliaMarble said...

wah,dapat hadiah..! alhamdulillah..rezeki..=D

boni kacak said...

wah...tahniah awak :)

Cik Nurul Siezuka said...

Tahniah.. bestnyer.. ;)

dya bunga said...

happynya khalish

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hhehe wah syoknye dpt adiah byk2,,,=)

eita said...

murah nyer rezeki dia...








tambah lagi rezeki dengan mengklik baskin robbin..

Dayana Bahar said...

murah rezeki tu.. Alhamdulillah.. hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah M....... tahniah..

adyna said...

tahniah M murah rezeki nie :)

kinara kinatara said...

huhu..alhamdulillah dah sampai..:)

kerongsang 2 untuk pengomen tegar..dan yang felt 2 tanda cenderahati sebab belikan kina. daim..huhu:)

x taw nak bagi ape kak:)

lelamaisara said...

wah untung la...rezeki....:)

Cik Aini said...

perghhh
jeles wooo
tp waniey mmg baik kan..bila la nk jumpa waniey nih :)

miz ruha said...

alhamdulillah.. murah rezeki kak M... :)

IntaNBerliaN said...

comel je khalish ni.. ngam2 je baju yg wanieys bg tu :-)

IntaNBerliaN said...

done white.my

baby comel said...

Wah, syoknya dapat hadiah =)
Kak M, minggu depan kita nak balik kampung Langkawi :)

shidaR said...

wahh..tahniah kak M :)

C'Jai said...

rezeki khalish...hehe..

9n0L4 said...

wahhhhh. byknyeeee dpt hadiah. siap dgn khalish skali dapat baju. :)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah...

Eca Dwinky Asha said...

inilah untungnya jadi blogger kn.hehehe