Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Sunday, November 18, 2012

Anak2 Zaman Skang



Amboi ralitnya dia dok bagi buaya mandi tu..

Published with Blogger-droid v2.0.9

24 jejari yang tajam menaip:

nanieybarnieylurviey said...

Fokus tu kak M :)

Dayana Bahar said...

haha... mmg khusyuk betul nampaknya etu...

miz ruha said...

sama macam anak sedara... itulah kejenya... dia lagi pro dari sy...

baby comel said...

Amboi hero ni :)
budak2 sekarang lg advance dr kita kak,

Chic Na said...

zaman gadget kan. hihi..

Fendy said...

syok bermain tu...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

aloooo tomey tomeyyyyy

Leeza dayasari [santai leeza] said...

well zaman dh berubah k.

MarliaMarble said...

untunglah main gadget..kita dulu takde benda tu semua..main teng teng je hari-hari..>_<

Cik Nur said...

hee..zaman tekno.. :)

Cik Aini said...

zmn teknologi hebat :)
zmn kita dulu jgn harap la nk bleh pegang mcm ni kan..

adyna said...

sama la ngan adib n amni M..

kalau dapat game water nie makan pun tak mau dok ngadap ipad je uhuh

QasehnyaRania said...

biasalh...
serba canggih la ni..

Tihara said...

as salam

amboi ralit nye dia:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi khusyuk beno khalish yer hehe

shidaR said...

amboiii advance budak homeii nih hehee :D

9n0L4 said...

mmg budak zmn skrg maju terlajak. huhu. kene selalu pantau jugak tu. :)

done white my. :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh biaselah kak M budak2 skrg ni, moden,,
dulu saye men game yg susun block tu, tu pon susah nk dpt,hihihi

IntaNBerliaN said...

mmg advanced... sy pun reti guna.. hihii

kinara kinatara said...

huhu..kina pom x pandai main game 2..
huhu.

Jue Jaynee said...

sama ngan adam kat rumah..nampak je hp touch2..dia touch2 jg la

Deqla manjew said...

yela untung depa..zaman kita mn la dpt pegang mende canggih2 camni...hihi

Mrs Velentine said...

pintar

wan nurul hezrina said...

mcm merahhh lah sik ngan ipadnya