Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, November 14, 2012

AinHaQis' Giveaway


Nak join klik banner yek ^_^

Tag:

Kesuma Angsana
Wilma
Leeza
Adyna
MisZ hAHaHa

*Wassalam*

28 jejari yang tajam menaip:

Hazirah Muslim said...

thanx for joining :) really appreciate it ! :D

cerita best said...

wahhh pakjoe terjah blog 2 tgk cm best ja ga dya hehehhe nk join la hhehehe

Si Matatajam said...

@Hazirah Muslim: sesama dik..

Si Matatajam said...

@cerita best: join pak Joe jgn x join...

cerita best said...

heheeh tpi joe n wt entry x tau n ct cm na otak kosong

baby comel said...

Wah kak M bergiveaway :) gudluck kak M

adyna said...

Tq mai tag saya ;), Insyaallah ada masa nanti saya join ,

blk kg b4 masuk keje minggu dpn

QasehnyaRania said...

good luck m;)

mselim3 said...

selamat bersegmen k....moga berjaya.
sukses selalu.

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bersegmen ..
good luck (",)

Mrs Velentine said...

good luck dear

Deqla manjew said...

rajinnye join mcm2...good luck tau!

intanfirdaus247 said...

Kak M, Tahniah..Intan doakan..Intan baru je follow blog dia..tapi x join lg..hehhe..tgk cemana

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

gudluck kak M =)

Cik Ain said...

woaaa kena tag kekeke ,thanks sis ,ain akan join yihaaaaaa.

Kesuma Angsana said...

gd luck ye M, tq tag KA, kalau de mas KA join ye

Cik Nur said...

semoga berjaya kak M.. :)

IntaNBerliaN said...

Good luck..

done hb

Chic Na said...

rajinnya berGA. gud luck kak. ;)

C'Jai said...

Selamat berGA...

Cik Aini said...

gud luck sis :)

kinara kinatara said...

selamat besegmen kak:)

Che Rosliza Che mat said...

rajinnya...

wan nurul hezrina said...

good luck kak m

Shasha Yacob said...

rajinnya join GA ni. homboii

Mia Liana said...

good luck ya M...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak :-)

Nurfara Hani said...

Singgah untuk blogwalking peserta GA Ainhaqis

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/ain-haqis-giveaway.html