Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, November 08, 2012

Terima Kasih Intan Berlian


Assalamualaikum dan salam ukhuwah semua ^_^

Alhamdulillah pagi tadi encik posmen baru ja hantaq satu sampul surat berisi brooch comel kat M.. Kali ni, insan yang murah hati tu Ina pemilik blog Intan Berlian...M dapat hadiah ni sebab jadi antara top commenter kat blog Intan Berlian tu..

Baik sungguh Ina, walaupun sibuk berpantang masih lagi sempat nk pos2 hadiah semua ni..Terima kasih yea Ina..M doakan rezeki Ina dan anak2 ( Alisha & Aqilah ) lebih murah lagi..

Rugi tau sesapa yang tak kenal blogger ni, banyak tips2 dan petua2 khasnya untuk orang pompuan ni kat blog beliau..So, jangan malu2 nak terjah blog Ina. Orangnya friendly sangat.. 
She has a sweet smile tau (^_^)...



Wassalam 



56 jejari yang tajam menaip:

IntaNBerliaN said...

wah... bila M edit gambar tu.. nampak brsinar2.. macam penuh dgn berlian... hahhah

IntaNBerliaN said...

done sime darby n dutch lady

izan mama mia said...

tahniah m...

Lelaki Ini said...

seronoklah!

Che Rosliza Che mat said...

cute kerongsang tue...seronok dapat giftkan...

are_lin@yu said...

tahniah dear..comel tu ;-)

Nyue said...

amboii dpt brooch baru..bleh la bergaya nty..ehehehehee

Karukord Jagau's said...

Saya kenal dh dia tu hehehee

man said...

lawanya..bagus dapat hadiah..hehehe

hananhadila said...

wah ! tahniah ! untung lahh ;)

Deqla manjew said...

hihi.. deqla pun selalu gak ke blognya...rezeki murah M ni tau...alhamdulillah.. :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantiknye...blink2 gittuuu

boni kacak said...

tahniah awak :)

maszull said...

assalamualaikum M....cantik tahniah yer sebab dpt hadiah dr blogger...:)

Deqla manjew said...

ada adress M kat deqla..hihi..jgn riso.. :)

\\ Izzah // said...

Tahniahh kak m !

teratak hati said...

Bestnya dpt gift..intan berlian mmg peramah dpt rasa dr entry2 dia kn wlaupun tk prnah jmpa..

Nurfara Hani said...

cntik la.. tahniah ye.

Cik Nur said...

cantikk..!
lawalah kak M...

Nur farahiza said...

wahh best nie . da terjah :)

CikNana said...

nie lagi la berkilauan..hehe..kak M,ada tu aku emel kak M..:)

umialya said...

akakpun dapat hari ni, tk IB

Tihara said...

as salam

memang sweet smile kan ina ni :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik brooch tu..kak ina mmg best la hikss

mama_saly said...

cantik..tahniah M..:)

mselim3 said...

cantik..bestnya dapat hadiah daripada member..hehe..tahniah moga si M sukses selalu k....

Khairani Bahaudin said...

hai mata tajam. Cantik blog awak. :-) Tq sebab sudi singgah blog Redcomelmall. Ada tanya harga alfalfa kan? saya reply. TQ ^_^

REDCOMELMALL


★ aIsyaH ★ said...

cantiknyer brooch tu..i like..xD

Jemari_Suri said...

suka2..tahniah M

Chic Na said...

cantiknya kerongsang. silau lah kak. huhu..

Cik Aini said...

cantik aih :)
murah rezeki kak M lg lepas ni.amin :)

nadia said...

salam kak M. :)
salam perkenalan, nadia singgah sini. :) alang2, terus nadia follow. bestnya dapat intan berlian kakkk. ;))

Miss BaNu said...

fuh cantiklah kak

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

done digi n breathe & stop

fieda said...

kak fieda pun dh dapat...

Mrs Velentine said...

dah dapat yea..sya punya kena tgu lama skit ni..hehehe

Dunia Wilma said...

Bestnya dapat hadiah...
Tahniah Kak M :-)

miz ruha said...

bersinar-sinar....
tahniah kak M... ^_^

cubit2 en nuff~~

Nyue said...

cantik brooch tuu..eheheh...


Cik M, nyue plan nk ke langkawi..ad tahu homestay murah2 x...igt nk guna pakej mahal plak?

QasehnyaRania said...

tahniah.boleh ler melaram g nuri kawin msim cuti sekolah nnti..hihi

aizu's life said...

bestnye.. murah tul rezki tuan umah ni :)

nanieybarnieylurviey said...

cntik la kak... smlm tgk kat blog nur.. arini bru smpt terjah sini.. byk lagi yg miss terjah ni..

Cik Nurul Siezuka said...

Cantik dan comel.. :)

wan nurul hezrina said...

nurulpun dapat tapi lom sempat nak buat entri lagilah..

ieda said...

wah cantik .. tahniah dik;)

eita said...

berkilau kliauan lagi tu

C'Jai said...

comel...sempat lagi ina yg dalam pantang tu ngato cendera hati...:)

shuhadaothman said...

waaa, shining2 lagi kak. hehe. lawa! :)

shuhadaothman said...

waaa, shining2 lagi kak. hehe. lawa! :)

kinara kinatara said...

wah comel kerongsang 2 kak:)

bersinar je:)

Myra Jay said...

Cantik...
Tahniah ye M ;D

syiela said...

cantik! bersinar sinar

dya bunga said...

cantiknya

Dayana Bahar said...

tahniah ....

9n0L4 said...

wahhhhh. untungla m dpt hadiah dari ina. :)

Eca Dwinky Asha said...

wahh.hadiah la.hehehe