Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Thursday, November 22, 2012

Jom Bantu Palestin




Sumbangan BERMULA dari : 21 November 2012 hingga 12 Dis 2012
Kepada yang sudah memberi sumbangan anda hanya perlu inform Yuyu Ali (Nur Maizatul Idayu Mazlan) dan Nabiel Faan (Nabil Farkhan Radzuan) untuk GBS dan MK Syahir (013-2757252) untuk Group Apakah samada secara PM di facebook mahupun mesej/hubungi no. telefon yang tertera di poster untuk memudahkan urusan sumbangan.

Anda juga boleh menyebarkan poster ini di blog, di facebook atau dimana sahaja.. 
semoga dengan usaha kecil kita ini dapat membantu Saudara Islam kita disana..

Jom kita sama2 menghulurkan bantuan untuk mereka yang sangat memerlukan pertolongan daripada kita disana..

*Wassalam*

18 jejari yang tajam menaip:

Deqla manjew said...

insyaAllah...yg mana berkemampuan boleh pakat2 derma..jgn lupa DOA juga penting. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

marilah membantu.... sama2 ringankan beban mereka.

Mk Syahir said...

Alhamdulillah..sama-sama kita sebarkan :)

Cik Nur said...

jom sama2 kita bantu... ;)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

jom jom same2 kite hulurkn bantuan,,

aTieYusof Family said...

TQ for info..
Sama2 kita bantu apa yg terdaya....
Peace No War....

shidaR said...

siapa yg ikhlas nk bantu jom reramai bantu :)

Marya Yusof said...

As salam M,

Hola! Apa khabar? In shaa ALLAH sama2 kita menyumbang & berdoa moga ALLAH lindungi bumi Palestine yg rakyatnye yg tdk berdosa...

Cik Aini said...

insyaallah..
sama2 membantu meringan kan mereka :)

Solehah Shamsuddin said...

jom bantu Palestin, jom!

IntaNBerliaN said...

done digi

Mrs Velentine said...

Insyaallah semoga dipermudahkan urusan ni

lelamaisara said...

betui tu..moga dengan cara ni kite dapat membantu...

Shasha Yacob said...

tak layak lagi nak sumbang, bawah umur, sedihh. dpat bantu dgn doa saja.

Che Rosliza Che mat said...

sama2lah kita membantu..

9n0L4 said...

moge dorg sentiasa dilindungi Allah. amin.

C'Jai said...

Insha ALLAH sama2 kita membantu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sama2lah kita bantu mereka :-)