Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, October 15, 2012

Alhamdulillah Hadiah Dah Sampai ^_^


Alhamdulillah hadiah yang dijanjikan, telah pun selamat M terima. Memang dah lama M nantikan hadiah dari blogger retis Hazwan Hairi ni..tapi disebabkan beliau ada masalah yg tak dapat dielakkan, maka hadiah ni lambat diposkan kepada semua pemenang..Biasa la, tu semua dugaan Allah kan...

Best kan hadiah ni ^_^

Semua hadiah ni M dapat sebab M jadi Second Top Commenter di blog Hazwan Hairy.. Hadiah yang   M terima berupa Sijil Penghargaan, Top up Rm5, Business Card HH Dan jugak Cekelat Cadbury.. 

Ha! Amacam, best kan hadiah2 tu.. Tq so much Hairy (^_^)

So, kalau sesapa yang berminat nak hadiah2 ohhsemm tu kenalah rajin2 mengomen kat blog Hazwan Hairy yek.. Jom terjah http://www.hazwanhairy.com/... Mana la tau ada rezeki hangpa pulak kali ni.

*Wassalam*


44 jejari yang tajam menaip:

Deqla manjew said...

wah wah.. siap ada sijil! tahniah kak M.. =)

izan mama mia said...

tahniah..wah ada coklat..ehehhe

are_lin@yu said...

hehe org kpg ni..thniah dear ;-)

Tihara said...

wow siap ada sijil lak tu..menarik, congrats M :)

CikNana said...

wah..dapat hadiah..pewwwit..:)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhhh!siap ada sijil tu, M!hehehe...kagumm

dya bunga said...

bagusnya..ada sijil tu..hihi

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah~

aizu's life said...

wah.. bestnyee..
dapt sijil lagi.. nak ceklat tu buleh?? hehehe

TAHNIAH!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah kak..beshnyer..siap dpt sijil penghargaan lg tuh...rezeki2....coklat tu sedap...

klik2 nuff

Kesuma Angsana said...

tahniha ye mai !

QA's ~ mamapapa said...

bestnya dapt cokolat cadbury :)jmput follow kmbali,ye :)

miz ruha said...

wah! tahniah!
bestnya dapat coklat... ^_^

Nyue said...

Thaniah..wahh...dapat sijil penghargaan itu..best la...heehehee

ieedaz @ mama_isha said...

wow..best nye..tahniah M! :)

cHeRyNa PiReS said...

waaa...ingat si remy je dapat sijil!
macam sekolah pon ada...tp sangat sweet la hazwan nieh:)

eima said...

siap dpt sijil tu ...hebat

wan nurul hezrina said...

amboi sedapnyer coklat2..siap dapat sijil.hehehehe

Cik Nur said...

bergaya betul hadiahnya.! siap de sijil lagi..
hebatlaa.. :)

Mrs JemariSuri@mama QiSha said...

wah kelas arr...
sijil la yg mahal kan...^^
tahniah M...

Miss BaNu said...

wowwww bestnyer...untung2 =)

boni kacak said...

wah..siap dapat cekelat lagi..nak sikit..hehehe

kinara kinatara said...

wah..siap dapat sijil penghargaan..cun2..:)

hehe

Jue Jaynee said...

wa sijil tu? hebat la...tahniah

aku HaniAsyira said...

sampai dpt sijil tu mmg hebat lah.. woooo

Chic Na said...

tahniah kak. ingatkan sekolah je dpt sijil, blogging pun dpt sijil ye. :)

TiranaAduka said...

salam..
Tahniah..
Dapat sijil lagi...
Coklat tu yg mahal..

Shasha Yacob said...

hamboii, siapa dapat siijil lagi nooo.

maya amir said...

wahhh siap ade sijil..cayalah:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah...

IntaNBerliaN said...

wah hebat.. siap ada sijil lagi.. btw, tahniah M.. :-)

*done hb n HzTours... Alisha hanya ada nuff je.. yg lain tu xda pe2.. hihi

Myra Jay said...

Fuyooo siap dapat sijil lagi tu..
Cayalah :D

mselim3 said...

Tahniah...si matatajam, dapat sijil,coklat dan top up....

daripada mselim3.blogspot.com

hazwan hairy said...

yeahh dh smpai lgkwi..haha...hope akak suka ngn hadiah yg x seberapa tu ...claim topup kat no yg tertera ok...

fieda said...

wah...terbaik la..tak pernah tgk hadiah gini..siap ada sijil tu..cayalah..

jaakechik said...

kreatif HH tu kan? siap bafi sijil lagi tuu.. dpt cadbury lagi, belom ada yg buat... betuah la M!

Yana Libra said...

wah, siap ada sijil lah~

shuhadaothman said...

hehe. tahniah kak M. siap dpt sijil lagi. hihi

Dunia Wilma said...

Wah...Bestnya dapat hadiah ^_^
Tahniah Kak M...

Che Rosliza Che mat said...

tahniah m...

Cik Aini said...

perghh...
dasyatt la kak M..
siap ada sijil ko!
eh,boh frame tak?
hahahahahahaha jgn marah ye kak M :)

9n0L4 said...

wahwah. siap ade dpt sijil bagai. kreatipnyeee. :)

izan mama mia said...

wah..siap ada sijil lagi,..hebat !!..best laa dapat cokelat

QasehnyaRania said...

tahniah.siap ada sijil tu ;D
kagum