Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Monday, October 08, 2012

Welcome To The Club New GSFians


Baru ja lepas terjah blog Big Boss GSF (Geng Segar Follower)  Mama Arina  dan beliau dah announced terdapat penambahan ahli baru untuk group ni... Lima bloggers yang bertuah terpilih kali ni untuk menyertai group kami yg Segar Sesegar Segarnya nih..

Mereka yang Bertuah adalah

Cik Rose Cute

Masz Sidek

Kinara Kinatara

Fieda Salleh

Deq Qienz ( Mama Qhayra)


CONGRATS & WELCOME TO GSF

*Blog anda semua dah siap M masukkan dalam my GSF Bloglist

Bagi sesapa yg nak kenal dengan ahli GSF yang lain bleh la terjah blog depa semua kat Bloglist GSF kat sidebar blog M ni yek..Jangan segan2..jangan malu2.. Depa semua sangat ramah tamah dan baik2 belaka..Pasti blog hangpa takkan sunyi kalau berbaik-baik ngan semua ahli GSF ni tau..

*Wassalam*


28 jejari yang tajam menaip:

Mrs Velentine said...

wcome to u all..

Cik Nur said...

nur pun dah siap update.. :)

selamat datang dan tahniah buat mereka berlima.. :)

Deq's Qienz said...

Thanx m..xtau nk ckp apa..

izan mama mia said...

welcome to mereka..ehe..mmg dah biasa dengan mereka ni..cuma ngan kinara tu jer br kenal..hok lain dah masuk carta ..hehehe

cHeRyNa PiReS said...

GSF? Hmmmm...menarik je?
Macam geng pelangi ke?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selamat dtg juga diucapkan.

hazwan hairy said...

wahhhh...dh ada group2..hehe

kinara kinatara said...

wah thanks akak:)

Lelaki Ini said...

wah, seronok2!

IntaNBerliaN said...

tahniah utk mereka semua.. :-)

IntaNBerliaN said...

tahniah utk mereka semua.. :-)

are_lin@yu said...

thniah..ayu xsmpt mskn lg..huhu

Dunia Wilma said...

Wah...Bestnya...
Menarik ^_^

izzah said...

Salam kenal...
Wah,menarik...teringin nk join geng2 blogger ni but xtau channel...

eita said...

macam2 geng ada kat sini..
hehehhehe

Che Rosliza Che mat said...

Cr dah masuk ke?...sorry lambat tahu....nanti letak group gsf dlm bloglist...sekrg tak kesempatan lagi....

Chic Na said...

belum berkenalan lagi dgn semua ahli baru. tp ada yg dah kenal.

shidaR said...

semua diatas mmg terbaik hehee :)

aizu's life said...

salam.. cmner nk join gsf ni ye.. aritu sy pernah la komen2 kat mama arina.. tp xtau la dtrime or x.. huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani update dh...tahniah tuk mereka semua tu dh kenal :)

wan nurul hezrina said...

m tau tak marz sidek2 ngan deq tuhkan nurul awal2 dah tsilap.msukkan dua org2 dlm gsf..huhu mati2 ingat dorg gsf.huhu masinkan mulut?nurulpun lum wat entri laginie.banyk lak kerja arinie..lagipun smlm ct

Deqla manjew said...

selmt dtg buat mereka..deqla dah pun masokkan dlm bloglist..dah kenal smuanya... :)

Tihara said...

camne nak masuk geng ni yea,selalu tak sempat nak explore semua..kiKI :)

fieda said...

tak sangka dapat masuk gak..syok dapat tambah kwn terutama gsf ni yg sentiasa segar2..

dya bunga said...

welcome..

Cik Aini said...

ececece
welcome to the club :)

selamat berkenalan ye..nti jgn pening2 lak kan :)

QasehnyaRania said...

Tahniah..
Cmna nk join.
Apa syaratnya?

9n0L4 said...

welcome to the grup everybody. hehe. enjoy urself. ;)