Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Friday, October 19, 2012

Maaf :-(


Maaf yea kengkawan disebabkan line tenet yg agak tenat kat umah my Mak ni, M terpaksa menapak lambat2 kat banglo hangpa semua.. Plak tu nak wat entry baru pun ada masalah plak..asyik error ja..hu hu.. 

Maaf yea entry ni tak memberi manfaat dan hiburan untuk pengunjung blog M yg tak seberapa ni..Maaf sekali lg kalau M lambat sampai untuk ziarah hangpa na....

Wassalam

40 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

jangan sedih2 ye kak..
xpe..nanti tenet nak sihat, akak jalan puas2 ke banglo kitaorg ye.. :)

dah2..senyum sikittt.... :)

Cik Zaniff said...

xpe2..kami sedia menunggu entry2 menarik eh nanti..:)

lelamaisara said...

tak tak pe...M di maafkan...:)

miz ruha said...

tak pe M.. bila dah ok, mai la lawat banglo MR..

Fendy said...

xpe...slow...nanti ada rezeki, bole guna tenet semula...

Tihara said...

as salam,

takpe M take ur times, berblog bukan memaksa kita untuk itu dan ini..take care :)

Chic Na said...

takpe kak. slow2 k. biar lambat asal selamat. :)

mselim3 said...

xpe si matatajam , kami semua faham...jgn susahkan diri k...insaallah kalu ader kelapangan kita saling ziarah menziarahi utk erat hubungan sesama blogger...

kinara kinatara said...

ok kak..xpe lah..huhu...nanti umah usang kina dulu taw..hehehe:)

QasehnyaRania said...

samlah kita M..huhu
sedey bangat ni
su online guna hp j..
sait bijik mata ni ;(

Dunia Wilma said...

Takpa Kak M ^_^
Wilma pun sama...
Susah betul nak online kalau di rumah...
Tak tahu apa masalahnya lagi...
BW pun dapat buat di office jak ^_^

dya bunga said...

xpe.kalau line dh ok singgh k..hihi

Yana Libra said...

takpe kak..slow2~~ :)

Mrs Velentine said...

xpe slow k..sya pun baru nak balas kunjungan ni

Sue-Rya Qistina said...

biasalah tu. kami memahami. hehehe

boni kacak said...

mohon tukar ke unifi..hehehe

etuza said...

asalam..dah on9. ringkas memberi info. yang penting nampak kalomah asalam tu nampak tenang ja membacanya..

eita said...

kat tempat ita hujan..line memang merayap giler lah

Karukord Jagau's said...

maaf anda di terima :)

Dayana Bahar said...

ooo bagi makan panadol skit kat internet tu..hehe

Acik Erna said...

assalam M..tak pe kami semua faham

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

takpe...semua mmber faham tu..:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hambuih2.. mana ada banglo.. rumah biasa jer. kos rendah jer tau awak.

~Cik Sweety~ said...

org2 mcm sya akn sentiasa memahami..dgn harapan.. sya pun akan difahami.. hee...

Shasha Yacob said...

xpa lah M, asal rajin post pun kita orang tetap komen . hiihi. xlah berhabuk blog ni .

IntaNBerliaN said...

tenet saya ni pun tenat lagi.. ntah bila nak ok pun xtaulah... tu yg nk bw pun susah...

*done lifebouy n levis n drypers

IntaNBerliaN said...

tenet saya ni pun tenat lagi.. ntah bila nak ok pun xtaulah... tu yg nk bw pun susah...

*done lifebouy n levis n drypers

izan mama mia said...

takpa m..pelan2 kayuh..hiihi

fieda said...

line kalau tenat tak seronok langsung kan nk gi jln umah kawan2...

klik vw..

Nyue said...

hehehe..xpe cik M..Hhehehe.. :)

Deqla manjew said...

Deqla pun mintak maaf...baru je dpt terjah blog kak M..alhamdulillah deqla dah beransur sht.. ;-)

Sue PeLik said...

its ok! :) kayuh pelan2 huhuhu

C'Jai said...

xpe, akak tak kisah pun M..akak datang sini, akak tak mengharap pun M buat kunjungan balas .... serius...!

Tapi kalau nk datang takde hal..hehehe

Cik Aini said...

eh2..
xpe je..ai pun selalu ketinggalan bas ni..hehehe

shuhadaothman said...

it's ok kak M. shu pon mc tu jgk kdg2 :)

Che Rosliza Che mat said...

tak mengapa slow2...cr sejak komputer repair hari tue dah okey...

syiela said...

ramai yg faham.. slow2 ye

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xper kak wani maafkan hahahhaa

wan nurul hezrina said...

nurul kalau ujung minggu senyap sunyilah blog.hehehe

9n0L4 said...

musuh ketat blogger ialah line lembab kan. hehe. sabor jelahhh. :)