Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, October 23, 2012

CPUV/BE Pertama Untuk Blog Mai Nak Cerita


Alhamdulillah setinggi-tinggi kesyukuran M panjatkan kepada Allah SWT, kerana dengan izinNya penantian M untuk melihat BE @ CPUV singgah kat my Nuffnang akhirnya menjadi kenyataan..


Memang tak sangka sangat, bila M buka akaun Nuffnang tadi satu BE  iaitu DIGI Samsung Galaxy Note dah bertakhta kat my blog.Ya Allah teruja sangat2..Mungkin ada blogger yg dah terima berderet BE tak heran sangat la kan setakat satu BE tu pun nak kecoh...Tapi bagi M yg masih baru dlm dunia blogging & buat pertama kali BE singgah kat my blog, M rasa eksaited tak hengat hangpa tau >_<

Terima kasih pada team Nuffnang sudi gak bagi BE kat my blog yg tak seberapa ni.. BE ni akan jd pemangkin semangat M nak berbelog lepas ni.. Harap2 BE kedua dan seterusnya akan bertakhta plak lepas ni yek En. Nuff...Thanks again...

*Wassalam*

p/s: Mood happy tak abis lagi ni..Taip entry ni pun hati tengah senyum tau (^______^)
( Tahniah buat Ina Intan Berlian sebab dah selamat lahirkan baby keduanya..Syukur pada Allah)

43 jejari yang tajam menaip:

لين Si Pipi Merah said...

alhamdulillah.. :)

lynn pun dapat satu...

fieda said...

kak fieda boleh rasakan kegembiraan tu tau..sbb mcm tu jgk la perasaan kak fieda time dapat be..sampai sekarang pun masih rasa yg sama asal ada jer be dtg kat blog..sbb bkn sng nk dapat kan..pastu rezeki plk tu..sape nk kasi..

fieda said...

klik2 hotlink..iklan digi tak keluar la plk..

Eca Dwinky Asha said...

yeahhh.dot da....tahniah kak M.hehehe

sama cpuv kita =)

Eca Dwinky Asha said...

eca klik hotlink..jom xchange klik ye kak :D

Cik Nur said...

Tahniahh..!
mmg seronok kan dapat BE... rasa mcm tak percaya pun ade.. :)

lepas ni kena rajin BW lah.. baru masyukk.! :)

tahniah sekali lagi akak.. :)

Tihara said...

as salam,

alhamdulillah, dgn nuffy ni kena byk2 bersabar..btw setakat ni nuffy okay :)

hazwan hairy said...

wahhh thniah akak..heheh

Dunia Wilma said...

Tahniah Kak M :-)

umialya said...

chaiyokkkkkkkk.. tahniah M..

Chic Na said...

tak pernah lg dapat BE. huhu..

tahniah kak. klik2 sket. :)

Mrs Velentine said...

tahniah.mv pun dpt.tp mcm confius ni..sbb tkut mcm kes hr 2 masa dpt earning byk,tp MV harap cpuv ni btl2 lh

Shasha Yacob said...

hihi kan, saya pun baru je tadi dapat BE pertama. syukur gila lah. :)

ieda said...

alhamdulillahh dikk
akhirnyaa penantian menjadi kenyataan .. insyaallah lamalah tuu nanti ;)

kinara kinatara said...

tahniah kak:)

dan thanks jugak dari kina...:)

akak baik lagi cun:)

Karukord Jagau's said...

tak lama lg leh la belanja kita :))

shidaR said...

wahh tahniah kakM..pdn la blegar digi dlm blog akak M..klik2 hehee tuk akak :)

wahhh..baru on blog hari ni tau2 kak ina dah lahir baby..xsgka lak..gmbiranya :)

boni kacak said...

wah..tahniah!! hehehee

zan said...

Tahniah,,.

adyna said...

tahniah m..dah masuk be tue ;)

alhamdulillah intan dah selamat bersalin..

Miss BaNu said...

tAhniah sy dh merajuk dgn nuffnang ni hehe

Jue Jaynee said...

waa...tahniah..jue xtau lg psl ni.....

aizu's life said...

tahniah M.. buleh la dpt side incOme.. blanje kepsi leh? hehehe..
Intan berlian dh bsalin ea.. alhamdulillah :)

Deqla manjew said...

tahniah... deqla ssh nk check BE sbb blocked kat opis ni.. huhu..takpe kak, sikit2 lama2 jadi bukit.. ngee

Myra Jay said...

Tahniah ye M, rezeki untuk M..
Kena rajin BW la smbil up trafik sambil UP $$$

are_lin@yu said...

wahh ebznya ayu xpnh dpt lg..huhu

Mieya Atiera said...

Tahniah.

syiela said...

tahniah :)

wan nurul hezrina said...

tahniah m..berkat kesabaran menunggu2..hehehe

nntkan sekali dia dah mari berkali2 dia mari lagi=)

Cikgu Ma said...

wah...dah makin hebat la blog ni dapat BE gitu..^_^

lelamaisara said...

rezeki..saya tak pernah dapat lagi...kecian kan...huuu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak..wani pun melekat gak hehe

ieedaz @ mama_isha said...

tahniah buat M.. :)

Cik Nur said...

eh..nur xkomen lagi eh entry ni, rasanya mcm dah komen dah semalam..

keee..nur bermimpi...? erkk...

akak, ade tak nur komen entry ni sebelum ni.. ?

QasehnyaRania said...

Tahniah
su xdpt pon..huhu
waaaaa.nangis dulu

Che Rosliza Che mat said...

tahniah...rezeki m..

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah...rezeki mai..

Cik Aini said...

wah bestnya..ok lah tu,ai smp skrg kan x dpt2 pun tau..
haish kena byk2 bersabar nih :)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. rezeki.. sy dulu pun camtu gak ms mula2 dpt be dulu.. hiiii

izan mama mia said...

seronok llaa depa dh dpt be..kan..saya ni bila nk dapat gak?..huuhhu

fieda said...

dtg kelik2 digi dan BR..

9n0L4 said...

wahhhhhh. untung laaaaa M. jelesssnye. huhu. nak jugak. ;)

Nurfara Hani said...

tahniah ye,,