Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, October 23, 2012

Eca Year End Giveaway #1


Jom join ramai2 klik banner ni untuk mengetahui T& C GA ni ^_^


Hari ni M nak support Blogger Eca dlm GA anjuran beliau iaitu Eca Year End Giveaway #1. Dan julung2 kalinya M jadi sponsor untuk GA...

Jadi, M harap pengunjung setia blog M akan menjoinkan diri dlm GA ni..M tak paksa tau..Sesapa yg berminat tu bleh la join..Sama2 la kita support sesama blogger..

M ucapkan GOOD LUCK untuk semua peserta

 Year End's Giveaway&Contest oleh ecadwinkyasha.com ditaja oleh


Wassalam


19 jejari yang tajam menaip:

Mrs Velentine said...

good luck dear

umialya said...

mak aihhhhhh ramainya penaja

boni kacak said...

good luck kepada para peserta :)

Cik Ain said...

good luck sis

eita said...

lama tak join GA ni...

Dunia Wilma said...

Wilma akan join kejap lagi ^_^

Syaifuddin Alias said...

good luck ye.. :D

Cik Nur said...

insyaALLAH..ada kelapangan boleh join sama.. :)

Eca Dwinky Asha said...

da oke ne kak M.hehehe.thanks juga sudi join...hikhikhik.

Shasha Yacob said...

insyaallah nanti saya join guna blog yang lagi satu :D

shidaR said...

gudluck kak :)

Miss BaNu said...

good luck kak

Myra Jay said...

Owhhh M antara penaja ye.. InsyaAllah kalau sempat MJ join :)

wan nurul hezrina said...

lawa banner GA tuh..nurul belum ada masa n mood lagi nak join.huhu..gud luck k m

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nk join gak nih hihi

QasehnyaRania said...

Good luck..

izan mama mia said...

gd luck m

Eca Dwinky Asha said...

tghri ne nak update senarai..malam keputusan..esok bermula GA#2...stay tuned yer.

FaLya said...

jom join Giveaway ni! masih hangat lagi!!SERBU!!!
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html