Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, October 20, 2012

Jom Join Giveaway Salam Ukhuwah !


Join cepat...klik banner ni ok..

Due date: 21/10/2012

Jom kita join ramai2 sambil eratkan ukhwah sesama blogger..

Wassalam

p/s: Doakan M yek...

29 jejari yang tajam menaip:

Eny Yusnizar said...

wahhh semoga menang ye.. nak join jugak tapi busy je heheheh

Cik Nur said...

semoga berjaya akak... :)

shuhadaothman said...

good luck kak M ! dpt hadiah share 2 na. hihi ^^

S! M4T4 C0KL4T said...

gud luck M..

Dunia Wilma said...

Good luck Kak M ^_^

izan mama mia said...

gd luck m

Che Rosliza Che mat said...

selamat bersegmen mai..

Arina Shamsul said...

good luck dear :)

Karukord Jagau's said...

selamat bergiveaway :)

adyna said...

GUD LUCK :)

penyuluh perikanan said...

nice info...:)
thank you

Leeza dayasari [santai leeza] said...

semoga berjaya awk......

wawasan said...

semoga semua bisa sukses dan lancar sobat
terima kasih

Cik Ain said...

go0od luck sis !!!..

Chic Na said...

rajinnya akak bersegmen. :)

etuza said...

asalam..cantik tu banner ukuhuwa..teruskan ya Mai..tumpang happay. Tq visit Pesona sangat menghargainya

eita said...

gd lck

CikNana said...

kak M,semoga berjaya..:)

kinara kinatara said...

good luck akak..:)
dapat hadiah jangan lupa ruby taw..

kinara kinatara said...

good luck akak..:)
dapat hadiah jangan lupa ruby taw..

لين Si Pipi Merah said...

all the best taw! ok rindu sis. :)

syiela said...

gud luck ye

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak :-)

IntaNBerliaN said...

Good luck M :-)

Cik Aini said...

aisey...
sekali tgk closing date dia dah closed daaaa...

p/s..boleh kasi no phone kak M x?mn la tau raya nti nk bertandang ke umah akak ai kat lgkw tu..boleh la kita dating2 jap.hehehe

Deqla manjew said...

good luck kak M.. x smpt dah nk join...huhuhu

Mrs Velentine said...

good luck

wan nurul hezrina said...

good luck M=)

C'Jai said...

Laa..terlepas tarikh..heheh..
Moga M ada keberungannya menyertai ni... :)