Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Tuesday, October 16, 2012

Stop Taking My Picture


Ha! Ha! Tetiba tajuk Oh! my English gitu..Bukannya apa kali ni M nak cerita pasai Khalish yang merajuk masa kami picnic hari tu.. Jadi moody la konon hi hi sampai takmau ibu amik gambaq dia.. Apa lagi jom la kita tengok muka Khalish yg merajuk tu...


Amboi garangnya dia..



Majuk tak mau snap2 pict..hi hi..



"Stop, don't take my picture anymore" konon2 camtu la ayat retis tak mau paparazzi amik pict depa kan! Ha ha tetiba Khalish jd cam retis plak..berangan plak ibu dia ni..


Olollooo..muka cedih tu..


Last2 sejuk jugak hati Khalish bila Ibu pujuk dia..hi hi..nanti M sambung lagi activities Khalish
masa kat Pantai tu..

Wassalam 







46 jejari yang tajam menaip:

Acik Erna said...

Muka merajuk tu tetap comel.suka tengok gambar aksi budak merajuk ni

Acik Erna said...

Muka merajuk tu tetap comel.suka tengok gambar aksi budak merajuk ni

Tihara said...

comey la kalish ni bila dia marah..hehe :)

Fendy said...

haaha...ragam2 anak2..biasa la kan...

Myra Jay said...

Hheeee, mood takmau bergambar la tu, sampai nanges ha ;D

Deqla manjew said...

haha.. nakal ibu khalish...dia xmo nk gak snap gmbr dia.. patot la cam tu rupanya.. hihi...apapun, khalish always sweet boy!! =0

mselim3 said...

Khalish nie,,,manja kan...nape sedih tu si matatajam....

dya bunga said...

ala..khalish ni malu2 plak..hihihi

Sue-Rya Qistina said...

ala sian2 dia. sama la mcm anak sulung saya kalau merajuk. payah tul nak pujuk. huhuhu

:: Mrs.Eady :: said...

Hensem :)

Karukord Jagau's said...

nah merajuk sudaaaahh :)

Kesuma Angsana said...

he he cute je cara dia kata x nak tu!

cHeRyNa PiReS said...

amboih, bab air mata bertakung tu teringat kabhi kushi kabhi gham pulak:)

hazwan hairy said...

wahh lpk pntai bestnya...

fieda said...

wah...dh mcm retis plk ye...jgn ambik gambar saya.......

fieda said...

klik2 nuff M...

Nyue said...

talk ti my hand...eehehehhe...andai mgajuk plak khalish nie...ehehehehe...nangis la tuu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

SM, tgk tu anak dh angkat tangan... stop stoppppppp

Mayang ABDUL RAZAK said...

HAMBOI CAM HERO MELAYA.. TAK KASI ORG AMIK GAMBO DIA.. CEMGITU LE KALAU MAI ANGIN KUS2 DEPA ... HANGIN SATU BADAN..

wan nurul hezrina said...

wah siap buat talk to my hand lagi..punyalah takmo amik gambar2.hikhik

are_lin@yu said...

wahh beznya khalish men pantai..hihi

izan mama mia said...

ish..napa tuuu..

maya amir said...

Hehe..paparazzi byk sgt ni...talk to my habd pleaseee...hehe..

P/s : sorry saya baru perasan query awak psl air zam2 kt blog saya : air zam2 tu 1 liter RM35 (termasuk kos pos) / 2 liter RM56 (termasuk kos pos) .. tq:)

CikNana said...

ala..comel bah mukanya.hehe

boni kacak said...

hahahaha.. ni besar2 ni mesti tak suka bergambar ni..hehehehe

Nor Zilla Sensei said...

awat tu..kesiannye. ni mak punya pasal la ni. berangan nak jadi anak retis.ahaha

eima said...

comey .....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alololo khalish xnak amek gambo pulak...

Cik Nur said...

jadi nangis ke tidak tu akak..?
nampak air mata bergenang dah tu.. hehehe

kinara kinatara said...

muka merajuk..tapi still comel..hehe:)

nakal juga ibu khalish nyh..:)

Shasha Yacob said...

Hamboiii, kiut nya dia. nak nangis dah tu.

Deq's Qienz said...

juai mahal plak kalishh nihh..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

klik2 tabung khalish :)

لين Si Pipi Merah said...

alooo manjanyer.. :)

Chic Na said...

comelnya. gaya artis tu kak tutup2 kamera. hehe..

IntaNBerliaN said...

hihii comel je muka org merajuk :-)

done hb n HZ tours

IntaNBerliaN said...

hihii comel je walaupun merajuk :-)


done hb n hz tours

Jue Jaynee said...

macam adam kita juga.. merajuk.. menangis memanjang..

jaakechik said...

LUCU LA... MCM RETIS LAK DIA... KEKEKE...

Yana Libra said...

alololo..manje ngan ibu dia..hehe~

shuhadaothman said...

alolo..majok2 pon comel je khalish. hehe. bestnye p picnic..

shuhadaothman said...

alolo..majok2 pon comel je khalish. hehe. bestnye p picnic..

Dunia Wilma said...

Comelnya Khalish bila merajuk :-)

Che Rosliza Che mat said...

kikiki marah snap gambar dia ya...mungkin khalish ingin privacy..

Cik Aini said...

air mata lelaki dah bergenang tu..
haish Khalish ni bikin anti geram lah..cute la plak tgk muka Khalish majuk mcm tu :)

9n0L4 said...

hihi. poyo je khalish ni. ;)