Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, October 20, 2012

Misterinya....Sapa Bagi Ni?



Patung Kayu Pengklip Kertas

Baru2 ni M ada terbaca kat blog member GSF, Deqla, ada insan misteri yg selitkan kerongsang kat punch card dia...Kali ni nampaknya giliran M plak tertanya-tanya sapakah insan misteri yang bagi patung kayu pengklip kertas kat atas tu..

Misalnya, ada member blogger atau silent readers yg hadiahkan untuk M benda ni, tolong habaq kat M yek..Seriously M tak tau sapa yg bagi ni..dah puas M cari sapa pengirim kat bungkusan yg baru M terima pagi ni..Yang pastinya pengirim ni dari Selangor ( berdasarkan setem )...At least bleh la M ucapkan terima kasih...

*Wassalam*


p/s: Tolong ngaku tau sapa yg bagi tu ^_^

31 jejari yang tajam menaip:

hazwan hairy said...

SAYA BUKAN....haha

Nyue said...

wow..best nyee.....secret admire kot..ahahaha

Jue Jaynee said...

waaa bestnya dpt hadiah misteri...jue nak juga..hihiikkk xmalu

lelamaisara said...

tak ngaku sebab bukan saya....heehheh

C'Jai said...

ish..misterinya M...
Agaknya pengirim tak nak org tahu kot....
sapa kengkawan M dri selangor..?
Tp mesti ramaikan nak check pun..nanti sampai masanya pengirim tu akan tunjuk diri dia kot..jangan risau M..

miz ruha said...

yang pasti bukan saya... :)
siapakah dia??

Tihara said...

as salam,

dia lupa nak habaq kot or peminat misteri M.. :)

Yana Libra said...

wah, ada secret admire..hehe~ :P

Dunia Wilma said...

Bestnya Kak M ^_^
Dapat hadiah misteri...

izan mama mia said...

*_^..hiihhi

Cik Aini said...

bukan ai jugak!
hahahaha

hah?
peminat misteri kot..mgkin dia xnk Mtahu siapa dia..atopun mgkin dia lupa nk tulis nama dia kot :)

Cik Nur said...

comel klip tu.. :)
siapakah agknya peminat misteri itu.. jeng..jeng..jeng.. :)

tapi yg pasti bukan nur ya.. :)

Acik Erna said...

assalam M..seronok dapat hadiah kan..walaupun tak tau siapa pengirimnya

shuhadaothman said...

comel! hehe. sape yg bg sila ngaku cepat. kiki

Che Rosliza Che mat said...

comelnya...cr pun tak..

Arina Shamsul said...

wah bestnya main teka teki..hehehe.

cari sampai dapat dear,kalau dah dapat gitau..hahah

Chic Na said...

memang misteri ni. sape la agaknya eh? yg pasti bukan cik na. hehe..

syiela said...

cantik... pastinya bukan saya hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah kak m ada peminat misteri ne kihkihkih

IntaNBerliaN said...

GSF yg bg kot... :-)

*done hb n hz tours

Deqla manjew said...

hahaha.. kak M pun ada peminat misteri...biasanya mcm tu jugak la kat opis ni..tetibe ada brg ats meja..rupa2nya ada yg bagi xmo ngaku..haishh... ikhlas sgt kot smpai xnk org tau...hikhik

Mrs Velentine said...

bukan sya...done HB

wan nurul hezrina said...

hehe siapa tahu angkat tangan..cumillagi tuh bendanya=)

mungkin yang tahu alamat m jerlah yang kasik2..

9n0L4 said...

bukan kite tau. hehe. dah tahu ke belum sape pengirim nye? :)

Sha Saperi said...

Sy yg bgla...cenderahati. ...hihihihihi

Sha Saperi said...

Akak yg kasilah...cenderahati utk slh 1 segmen akak buat...http://shasaperi83.blogspot.com

Sha Saperi said...

Hihihihi...kesian simatatajam tertanya2.....i yg pos...yg lain nk hadiah followlah blog sy...semoga ukhuwah berkekalan....

kinara kinatara said...

comel:)

Shasha Yacob said...

misteri sangat orangnya ni kak M, wowo

fieda said...

alhamdulillah..akhirnya dh ketemu ye..

Myra Jay said...

Owhh dah tau ye sapa yang pos ;)

Cantik dan comel hadiahnya :D