Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, October 24, 2012

Segmen Bloglist Pelangi Me & My Family

Klik banner &  join ramai2 yea kengkawan ^_^
Due date: 30/10/2012

Hadiah misteri menanti anda yg bertuah

26 jejari yang tajam menaip:

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen Kak M ^_^

nurazzah8 said...

Salam M,

akak tgk M follow blog akak yg berkenaan hobi akak mengumpul pinggan mangkuk lama ...
mohon M follow blog personal akak lagi satu

http://www.nurazzah8.blogspot.com

Terimakasih,
Kak Azzah8
:-)

Deqla manjew said...

terpegun tgk banner..pelangi..i like..hihi..selmt bersegmen... :)

fandyz said...

Salam, nak join jugak! :)

Tihara said...

comey banner dia kan :)

lelamaisara said...

oh ade hadiah misteri ea....mcm best aje ni...

izan mama mia said...

slmt bersegmen mg ada tuah..

Cik Nur said...

semoga berjaya ya..!

kinara kinatara said...

selamat bersegmen akak:)

Daim dah sampai..thanks..:)

suka2...:)

wan nurul hezrina said...

lawanya banner2 warna warni=)

Shasha Yacob said...

insyaallah nanti saya join guna blog lagi satu, hihi

QasehnyaRania said...

Teringin nk join
selamat bersegmen m

dan selamat hari raya juga ;)

-meeSUPERGIRL- said...

selamat bersegmen :)

miz ruha said...

selamat bersegmen M... :)

Karukord Jagau's said...

skrng tak sempat....tgk esok atau lusa. slmt bersegman :)

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

C'Jai said...

moga berjaya M..cantik pulak pelangi tu..:)

umialya said...

good luck buat M

ieda said...

alhamdulillahh
akak pun joint ;)

Mieya Atiera said...

Selamat bersegmen sis :)

Deq's Qienz said...

Slmt bersegmen

Che Rosliza Che mat said...

Selamat join segmen mai...rasa nak join pulak kikiki

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen kak :)

Cik Aini said...

selamat mnjoin diri ye kak M..
gud luck eh :)

adyna said...

tq join segmen saya :)

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-bloglist-pelangi-me-my-family.html