Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Wednesday, October 31, 2012

Terima Kasih Mama Qhayra


Ramai dah member2 GSF yang hapdet entry pasal cenderahati dari Mama Qhayra atau lebih mesra dipanggil Deq's Qienz...Walaupun agak terlewat, M tetap nak ucapkan terima kasih dalam special entry untuk DQ ni.. 

Ada lagi yang tak kenai ngan Mama Qhayra ni ka? Ha! Cepat terjah  http://mamaqhayra.blogspot.com/ untuk berkenalan ngan pemilik blog yang baik hati ni yek... Jangan malu2 sebab beliau baik dan peramah tau...Member GSF lain pun semua ramah2 tau..tak rugi berkenalan ngan all GSFians.. Terjah la depa semua kat bloglist GSF di sidebar blog M ni..

To DQ this is for u



Moga ukhwah antara kita semua kekal selamanya..

*Wassalam*

45 jejari yang tajam menaip:

Cik Nur said...

Nur pun dah dapat..dan dah update entry.. :)

shidaR said...

tahniah kak M..shida pun dapat jugak hehee :)

boni kacak said...

tahniah :)

Zee Gee said...

untungnya.. =)

Chic Na said...

cik na dpt bentuk ikan. hehe..

S! M4T4 C0KL4T said...

cantik...tahniah M..

Deqla manjew said...

dpt gak..dah pun update entry jugak.. hihi... sepesen la keychain yg kite dpt.. =)

izan mama mia said...

hihihii..saya pun dh dpt..

MRS Rongoks said...

nanti check url blog kat entry nie :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/10/special-entry-lucky-draw.html

thanks ^^

CikNana said...

siuknya kamu semua bah..dapat mcm2 jwe..hehe

Mrs Velentine said...

MV pun dpt

hazwan hairy said...

kgsi2 lah..hahaha

Deq's Qienz said...

terharu la gan n3 M nih..sama² ya..smga persahabatan kite kekal ya..M sy ingt nkg lagkawi 9hb ni lepas exam,nk g poya² situ..leh la jumpa.nak tak??hihii

miz ruha said...

bestnya dapat cenderahati...

Nyue said...

nyue pon ada dapat ..bunga kaler purple..eheheheh

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer

kinara kinatara said...

kina punya baru sampai kene update cepat2 nyh..huhu:)

aku HaniAsyira said...

wah2.. sonok lah dpt hadiah mcm2

Nor Zilla Sensei said...

banyak betul sis M dapat hadiah ni. ramai betul peminat dia.hehehe

mselim3 said...

bestnya dapat hadiah daripada member2...oklah si M kan rajin blog walking dan rajin join segmen....
moga2 sukses selalu k....

Tihara said...

as salam
alhamdulillah, seronoknya dapat tanda ingatan..ada masa pasti terjah :)

are_lin@yu said...

tahniah dear..yeayy kita sama..hehe

shahdiana said...

best baca entry dapat hadiah...semoga friendship berkekalan hendaknya..

Ain Dzaya said...

ain ta dpt pun..klu ain minta dgn mama qhyra dia kasi tak?huhu

syiela said...

cantik.. tengok ramai juga member blog lain yg dapat :)

Myra Jay said...

Bestnyerr, tahniah ye :D

C'Jai said...

Bes no asik dapat adiah....misteri tak misteri semua ada...hehe

Ala M..blog akak wajah ttp wjh lama...setakat tukar header je..percubaan guna photoshop...kami bdk baru belajar :-) ....nak wat cantik2 tak pandai itu la sedangnya...... serabut je akak tengok sebenar nya...♡♥♡

★ aIsyaH ★ said...

cantinye..bestnye..nak jugak..jeles kite..hehe..xD

-meeSUPERGIRL- said...

nak jugakkkkk

ieedaz @ mama_isha said...

baik hati sungguh mama qhayra kan..comey keychain tu..:)

Bitt (doubeIS) said...

waaa congratulations ;)

eita said...

rezeki tu...

aTieYusof Family said...

suka nyer dapt hadiah..
singgah sini & follow #700..suka..suka no tu..
klu sudi follow sy jg..:)
salam kenal...

aTieYusof Family said...

suka nyer dapt hadiah..
singgah sini & follow #700..suka..suka no tu..
klu sudi follow sy jg..:)
salam kenal...

E'in said...

best laa kan dpt hadiah...

IntaNBerliaN said...

bestnya.. tahniah m :-)

Dunia Wilma said...

Bestnya :-)
Tahniah Kak M...

dya bunga said...

dya pun dpt tp xsempt nk pdate entry..huhuh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik...tahniah kak eheee

shuhadaothman said...

memang bertuah dpt kenal semua GSF-ian :)

Cik Aini said...

mmg untung kan dpt jd GSFiannss..
dah mcm adik badik dah kan.hrp2 ukhuwah kita bkekalan selamanya.amin :)

wan nurul hezrina said...

untung2..nurul lambat kasik alamat=)hehe tapiDQ nak bagi..barujer nurul kasik alamat..hehe

Che Rosliza Che mat said...

seronoknya dapat gift...

9n0L4 said...

tak sabornye nak balik rumah, tgk ade surat spesel delivery ade keychain ni. ;)

Nurfara Hani said...

bestnye dpt mcm ni..