Dari Mata Ku Memerhati..Segalanya Ku Patrikan Disini

"Allah, tiada Tuhan (yang berhak disembah) melainkan Dia, Yang Tetap hidup, Yang Kekal selama-lamanya mentadbirkan (sekalian makhlukNya). Yang tidak mengantuk usahkan tidur. Yang memiliki segala yang ada di langit dan yang ada di bumi. Tiada sesiapa yang dapat memberi syafaat (pertolongan) di sisiNya melainkan dengan izinNya. yang mengetahui apa yang ada di hadapan mereka dan apa yang ada di belakang mereka, sedang mereka tidak mengetahui sesuatu pun dari (kandungan) ilmu Allah melainkan apa yang Allah kehendaki (memberitahu kepadanya). Luasnya Kursi Allah (ilmuNya dan kekuasaanNya) meliputi langit dan bumi; dan tiadalah menjadi keberatan kepada Allah menjaga serta memelihara keduanya. Dan Dia lah Yang Maha Tinggi (darjat kemuliaanNya), lagi Maha Besar (kekuasaanNya) (Al-Baqarah 2:255)"

Saturday, October 13, 2012

JOM JADI GENG BUI


Nak join klik banner cute ni yek

5 Hadiah misteri menanti pemenang bertuah

Tarikh tutup: 30 Oktober 2012, 11.59 mlm


35 jejari yang tajam menaip:

Fendy said...

mcm best jer....

Cik Nur said...

semoga berjaya akak.. :)

Mrs JemariSuri@mama QiSha said...

gud luck ye M...

Che Rosliza Che mat said...

selamat bersegmen m...datang sini cubit nuffang kikiki

CikNana said...

selamat bersegmen..:)

Tihara said...

lambat lagi tu..nt nak try :)

eita said...

selamat bersegmen...

bile free nak join jugak lah

Karukord Jagau's said...

owh lama lg tutup tu....mggu dpn sempat lg kot join :)

Kamsiah Yusoff said...

good luck...:)
dah beberapa kali masuk sini..ari ni follow awak...

miz ruha said...

macam best aje...
kalau sempat nak join jg la.. :)

cHeRyNa PiReS said...

ramai buat nieh...hmm...semoga berjaya!!! :)

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Saya tag kamu dalam segmen ni..=) http://www.aimisyahirah.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

Cinta Misteri said...

yg dah sekian lama follow bui nie, leh joint ker? hehehe...

Cinta Misteri said...

ada hadiah misteri tueeee...

best3x

mselim3 said...

singgah sini...selamat bersegmen , insaallah nak join jugak lah....

mselim3.blogspot.com

Cik Nur said...

hehehehe..akak xnak dengar suara rock nur..hahahahaha.. :)

IntaNBerliaN said...

moga M jd peserta yg bertuah..

IntaNBerliaN said...

done milke a deal n hb

Myra Jay said...

Good luck ye :)

maya amir said...

Salam.. ada tinggal komen tanya psl jubah denim JC03 di e-mayaonlineshop kan? Size S jek available utk JC03..tq:)

Anyway..salam perkenalan:) nk try jugaklah segmen ni:)

TiranaAduka said...

tak nak ajak TA join ke..

**ta singgah di ptg ahad sis. Jom tea break.

IntaNBerliaN said...

done hb

boni kacak said...

selamat menjadi geng bui :)

QasehnyaRania said...

Nk juga join..
Insyaallah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen kak

wan nurul hezrina said...

alahai dah nak tutupnie..kenaldah bui nie cuma nak gak rasa join tapi wt masanie mcm malas plak.huhu

fieda said...

good luck..

Bui Junaidi said...

TERIMA KASIH SUDI JOIN DAN SELAMAT MENJADI GENG BUI..^_^

WAN NURUL..jomlah join..jgn malas2 taww

shuhadaothman said...

good luck kak! ^^

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya jugak,

Terjah sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

BTW, jomlah memeriahkan GA nie kalau ada kelapangan,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/anniversary-giveaway-by-alyzafisolcom.html

Dunia Wilma said...

Selamat Bersegmen dan Good Luck Kak M ^_^

Che Rosliza Che mat said...

good luck..

Aynahusna said...

Hai,dari segmen yang sama
Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

Nur farahiza said...

dari segmen yang sama :)
selamat bersegmen and da folow


http://faraapis2011.blogspot.com/2012/10/jom-jadie-geng-bui.html

Mia Kassim said...

Singgah sini dari segmen yang sama dan follow..

Jemput ke http://shumie-dz.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html